cerita grandmama,

Bawa Cucunda Kesayangan Pergi Kedai Buku

Saturday, December 10, 2016 Mas Zull 1 Comments

ASSALAMUALAIKUM....

Hari cuti hujung minggu kami sekeluarga seperti biasa keluar jenjalan...kali ni kami ke Sutera Mall..di Sutera Mall hala tuju pertama kami adalah kedai buku Popular..budak kecik berdua ni memang suka dan seronok sangat masuk ke sini..semua buku color pink jadi perhatian Darwisy..lepas satu buku satu buku dibeleknya...nak juga cari yang color pink...mana yang disukainya itulah yang jadi perhatiannya...terpaksalah mama dan papa Darwisy ikutkan dari belakang...



Bukan main lagi budak kecik berdua ni..sibuk sangat si kecik tu memilih buku yang tersusun di situ...


Tak tahu la tu nak pilih yang mana satu...susah betul dak Darwisy ni nak mencari buku yang disukainya...


Damia sedang sibuk memilih mana satu buku yang best...


dah dapat juga dak Darwisy buku yang disukainya...


Damia pun dapat satu buku juga...yeayyy dah dapat buku tu yer...jom budak-budak kecik berdua pi kaunter buat bayaran dulu tau...kalau tak bayar dulu tak boleh la nak bawa buku keluar dari kedai yer sayang...

p/s seronok lihat gelagat cucunda kesayangan grandma ni...


1 comment: