filem drama

7 Hari MencintaiKu Jadi Hangat

Thursday, December 22, 2016 Mas Zull 4 Comments

ASSALAMUALAIKUM...
Gara-gara drama 7Hari Mencintaiku ini dah jadi viral...maka kat rumah ni pun dah jadi viral juga...tak sangka hubby yang jarang tengok tv dah jadi suka sangat dengan drama ini...bila tanya semua jalan ceritanya hubby tahu aja...sejak bila la hubby mama ni dah mula suka drama cintan-cintan macam ni...tak apa la aleast romantik baliklah jiwa hubby mama ni...biarlah bagi hubby hepi juga...

Semakin hangatlah jalan cerita drama ni...ingatkan petang semalam last episodnya tapi rupa-rupanya ada lagi 1 episodnya petang ni rupanya...hubby pula yang jadi frust semalam sebab Mia Adriana tak balik...Khuzairi hanya dapat kotak cincinnya saja...tapi rasanya isi dalam kotak tu sudah semestinya kosong kot...nak buat ending ceritanya macam suspen sedikit agaknya ni...biasanya cerita dari producer Ziela Jalil ni sememang ada suspen sedikit lastnya..tapi tak apalah kita tunggu petang ni last episodnyakan...moga ending cerita ni best dan menggembirakan semuanya...



p/s ending jangan sedih sudahlah..mesti penonton rasa frust nanti...

4 comments:

  1. PC tak ikuti dari awal...cuma yang dah akhir-akhir ni ikuti...tulah..rasanya kotak cincin tu kosong..dan mia ada dalam kereta tu...hihihi...

    ReplyDelete
  2. wahhh..layan jugak...malam ni last....terjebak tgk ni pun sbb ni antara favorite novel yg cik siti suka....^^

    ReplyDelete
  3. Ramai yg mengikuti cerita ini tapi sayangnya kakak tak pernah tengok pulak
    Mesti syok ye:)

    ReplyDelete