23 December 2014

# filem drama

The Hobbit Memang Best

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Semalam mama dan hubby dok melayan semangat anak-anak nak pergi menonton filem "HOBBIT" di MBO U Mall...memang best la jalan cerita ni...anak-anak mama memang suka menonton filem fiksyen begini...tu yang die orang sibuk ajak mama dan hubby pergi join sekali...sebenarnya mama pun memang teringin juga nak pergi ! nak tahu juga macam mana kesudahannya cerita Hobbit ini..itu yang pujuk-pujuk hubby join sekali...bila hubby nak pi tu memang suka la ada peneman ! pada kawan-kawan yang tonton dari mula cerita Hobbit ni mesti tahu apa yang berlaku sebelum ini kan..boleh bagi 5 bintang la filem ni...

p/s apa pulak cerita seterusnya nanti kn...???



9 comments:

  1. best kan sedih masa hobbit mati

    ReplyDelete
  2. Anak-anak kakak pun sibuk nak menonton. Tapi kakak ni dah malas nak masuk panggunglah Mas.
    Mungkin kakak hantar ajelah mereka dua beradik.. siap jemput ambik:)

    ReplyDelete
  3. waahhh!! mama dah recommend, kena pergi tengok gak lah cite hobbit ni... :)

    ReplyDelete
  4. hehe rasa penah tgk the hobbit sblm ni..tapi tak igt lak citer camana..mungkin tak minat film genre ni kot..heheh .. -jmr23dotCom

    ReplyDelete
  5. zaza tak berkesempatan lgi nk tgok huhu.. suami pulak ost smggu ni hehe.. nanti free nk tgok jugak la..

    ReplyDelete
  6. assalamualaykum..

    mula2 nak habaq kata is folo kat no #2979

    (^____^)

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak tengok movie tu weekend ni :)

    ReplyDelete
  8. bestnya dah dapat tengok...

    nak tengok jugak~ ;)

    ReplyDelete
  9. ouhh.. nak tgk juga. yg terakhir, kan?

    ReplyDelete