24 December 2014

# entry berbayar

Kedai Optik World Optometry Memang Best

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Hari ni mama nak promosi sikit tentang Kedai Optik World Optometry ni yer...first time datang masa bawa anak mama buat spec kat kedai ni dulu...masa tu mama tak merasa sendiri pengalaman buat cermin mata ni jadi tak tahu macam mana nak cerita kat sini...jadi kali ni ada pengalaman sendiri boleh la buatkan promosi tentang kedai optik ni yer...


Masuk jer ke kedai ini kita akan dilayan dengan mesra oleh pekerja kedai ini...dari bab memilih bingkai cermin mata ikut kesuaian muka kita mereka akan mengsyorkan mana yang lebih baik pada kita...


Suasana di dalam kedai ini pun memang cukup selesa sekali...kelihatan tersusun cantik dan kemas deretan cermin mata yang dipamerkan untuk dilihat oleh pelanggan...pelanggan boleh memilih dari jenama yang biasa atau jenama yang mahal...jadi kita hanya perlu memilih yang mana satu bungkai yang berkenan di hati...


Tempat ruang untuk menunggu juga ada disediakan di dalam kedai ini...jadi sementara menunggu bolehlah kita melihat katlog promosi yang ada disediakan di atas meja itu..


Layanan mesra diberikan oleh semua pekerja kedai optik ini kepada mama dan hubby...mula-mula mama yang melakukan ujian mata kemudian barulah hubby mama pula...dengan cara yang berhemah optometris ni melakukan kerjanya...memang puas hatilah cara mereka bekerja...


Pilih saja bingkai cermin mata yang berkenan di hati semuanya ada terdapat di Kedai Optik World Optometry ini...


memang banyak susunan bingkai cermin mata yang ada di sini dari bermacam-macam jenis dan paten nyer...

Pada kawan-kawan yang berada disekitar Skudai ini pasti dah tahu dimanakah letaknya kedai ini...kedai ini berada di Pekan Francis Taman Sri Pulai Perdana..terletak dibahagian hadapan deretan kedai berdekatan dengan kedai MarryBrown dan Kedai 1 Malaysia...

Pada yang kurang tahu masih ada lagi cawangan lain kedai Optik World Optometry ini..

1- Kedai Optik World Optometry (HQ)
B07,Blok B Pekan Francis MARA,
Taman Sri Pulai Perdana ,Skudai
Tel: 07-5205421

2- Kedai Optik World Optometry
G23.Umal giant,45 Jalan Pulai 20,
Taman Pulai Utama, Skudai
Tel:07-5201861

3-Kedai Optik World Optometry
10-01,Jalan Nusaria 11,Taman Nusantara,Gelang Patah
Tel:019-7568077

4-Kedai Optik World Optometry
Lot 3,Arked Meranti,UTM Skudai
Tel:013-7503955

5-Kedai Optik World Optometry
No.7,Jalan Mutiara 3,Pusat Pernigaan Benut,
Benut,Pontian
Tel:011-32111707



p/s kalau dah berumur mata mesti dah mula kabur...

3 comments:

  1. Banyak cawangan dia kisahnya
    Kakak biasa buat di Focus Point di Skudai Parade aje.
    Dah biasa setahun entah berapa kali masuk sebab satu family semuanya rabun

    ReplyDelete