16 August 2014

# teman blogger

Tempah Fridge Magnet Dari Blogger Shida

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Hari ini mama telah membuat satu tempahan fridge magnet dari blogger Shida..memandangkan ada promosi untuk hari merdeka ini mama pun ambil kesempatan untuk membuat tempahan 20 fridge magnet untuk majlis hari lahir Awisy yang ke 2  tahun nanti..20 fridge magnet yang mama tempah ini akan diberikan pada pemenang yang bertuah saja...sesiapa yang berjaya semasa permainan yang akan diadakan pada hari lahir Awisy nanti akan dapat satu fridge magnet ini...okay la bila dah siap dan dah sampai fridge magnet yang ditempah nanti akan mama buat satu entrinya pula yer...

p/s sekejap jer usia Awisy dah 2 tahun..

5 comments:

  1. menariknya mama.. cepat je masa berlalu kan..

    ReplyDelete
  2. Bagus jugak tu Mama...Untungler saper yang dapat FMmasa hari lahir Awisy nanti hehhehe ..mesti ramai jemputannya ..

    ReplyDelete
  3. dah besar dah awisy, 2 tahun dah yea mama :)

    ReplyDelete
  4. seronok juga kan ada acara gitu time sambutan birthday =)

    ReplyDelete
  5. Bestnya.. mesti meriah nanti ^^

    ReplyDelete