HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Wednesday, January 1, 2014

EPHYRA Memang Best Cubalah Segera...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
  

Sekarang ni ramai yang asyik menyebut jenama produk EPHYRA ini dan ramai juga telah memberikan testimoni menarik tentang produk EPHYRA dari OCEANLIFE ini...bila dah terbaca banyak testimoni dari pengguna tergerak di hati mama nak menggunakannya...mulalah tercari macam mana nak membeli EPHYRA ini...

Dalam mencari-cari tu mama teringat pernah terbaca entri tentang produk EPHYRA ini di blog Mialiana jadi mama cuba bertanya pada beliau dan jawapannya memang mengujakan dan mama terus saja membeli Ephyra ini dari Mia...buat permulaan mama telah menggunakan set percubaan EPHYRA selama 10 hari...

kebetulan pula mama telah berjaya mendapat hadiah pack percubaan lagi dari segmen yang dianjurkan oleh Mialiana...jadi selama 20 hari mama dah mencuba pek percubaan kedua-duanya dan di bawah inilah hasilnya...

Baiklah hari ni mama nak review dan memberikan testimoni produk EPHYRA ini setelah 20 hari mama menggunakannya...dari hari pertama meminum EPHYRA dah terasa macam mama meminum air oren berperisa biasa saja dan rasanya memang sangat sedap sekali... okay la di bawah ni mama bagitahu apa yang membuatkan mama teruja sangat meminum air EPHYRA ini....

1-KULIT JADI LEMBAB DAN TAK KUSAM
Memang tak disangkal lagi kulit muka kita akan jadi lembab sepanjang hari lebih-lebih lagi lepas ambil air solat terasa sangat lembut kulit ni...nak kata kulit baby tapi tak la baby sangat kulit baby dah tua heheee tapi memang lembut,anjal,lembab dan semakin cerah setiap hari...hilang semua wajah kusam dan muka lebih bermaya..kesan jeragat pun semakin berkurangan juga... jadi jika nak kesan ini berterusan eloklah diteruskan meminum EPHYRA selalu yer...

2-BADAN JADI CERGAS
Bila dah minum EPHYRA setiap hari badan kita akan terasa bertambah kecergasannya...nak bangun pagi pun tak macam selalu terasa sakit-sakit belakang,sengal bahagian kaki semuanya hilang...rekahan di tumit kaki pun semakin berkurangan sekarang ni..


3-RAMBUT BERKURANGAN GUGURNYA
Selalunya sebelum mama minum EPHYRA rambut mama ni memang kerap gugur lebih-lebih lagi bila masa mencuci rambut... memang banyak la rambut yang terkorban ke bumi tapi sekarang ni semenjak minum EPHYRA dah semakin berkurangan gugurnya...kalau lebih lama minum EPHYRA ni mesti rambut mama jadi semakin elok ldan tak ada yang gugur lagi agaknya...

4-LAWAS BUANG AIR BESAR
Wah!! tang ni memang mama puas hati sekali kerana setiap hari memang lawas jer selalu kekadang terlebih lawas la pula...selalunya kelawasannya tidak la sebegini ! kena mengambil masa 2 hari baru dapat dikeluarkan bahan-bahan toksid bahaya mama ni...bila minum EPHYRA ni terus menjadi hasilnya...yang pastinya memang berkesansangat la pada mama...

5- GASTRIK BERKURANGAN
Gastrik atau pedih ulu hati ni memang salah satu penyakit yang mama alami selalu...sebelum minum EPHYRA dulu memang tak boleh nak makan makanan yang pedas-pedas takut pedih perut tapi bila dah mencuba minum EPHYRA ni alhamdullilah kesakitan perut dan gastrik mama terus berkurangan dan dah tak ada lagi pedih perut lagi...sekarang ni mama dah boleh makan makanan yang pedas-pedas juga...

6-SELERA MAKAN BERKURANGAN
Bila sebut tentang ni mama memang kurang makan sekarang ni..tu yang buat mama susah hati sebab takut badan yang kurus ni jadi semakin kurus la pula nanti tapi itu semua tak menjadi halangan...bagi kawan-kawan yang nak menguruskan badan dan hendak mengurangkan berat badan memang la elok sangat meminum EPHYRA ni sebab ianya memang berkesan sungguh... pasti kawan-kawan tak akan menyesal membeli EPHYRA ini sebab hasilnya yang cepat sekali berkesan...harganya mahal sedikit tak mengapa janji hasilnya memang TERBAIK..
 EPHYRA memang POWER tu siapa yang dah mencuba pasti akan menyatakan kebaikkannya...

14 comments:

  1. testimoni yang bagus. hehe.
    boleh cuba ni.

    ReplyDelete
  2. tahniah mam.. Ros pun sedang mencuba.. hari ni hari kelima.. harap ada kesan positif :)

    ReplyDelete
  3. wahh makin cantik lah mama lepas ni hehe...

    yg penting nak jaga kesihatan tu kan ;)

    ReplyDelete
  4. Wahhhh byk kelebihannya...nnti leh try la

    ReplyDelete
  5. mmg produk ni tgh top kan skarang ni..
    nanti makin gebu la kulit akak..

    selamat tahun baru kak

    ReplyDelete
  6. slamt thun baru mama! ramainya da mula try produk ni..huhu..mcm tringin..tpi slalunya produk cmni kna trus mnerus guna kan..fulus xmmbntu..hehe..

    ReplyDelete
  7. Amboi banyak manfaat tu Mas. Kakak tapi tak cuba lagi. Tunggu kalau abang belikan hihi...

    Selamat tahun baru dari kakak yg busy sekarang ni.

    ReplyDelete
  8. makin ramai blogger guna ephyra ni

    ReplyDelete
  9. Makin bersemangat nak try efira ni.

    ReplyDelete
  10. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  11. asalamuallaikum kakak :-)
    mari kunjungi WEB kami
    buat anak-anak kakak yang mau belajar silahkan

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  12. stok zam pun dah nak habis.. dpt dr contest ben ashaari.. yang dr segmen kak mia dh lama habis.. huhu

    ReplyDelete
  13. Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

    Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

    ReplyDelete
  14. Hai..

    Memang product Ephyra terbaik..kena amalkan selalu untuk best result

    ReplyDelete