HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Thursday, January 30, 2014

Drive-thru McD Malam Ini

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
.
Malam ni kita sama-sama layan McD drive-thru je yer...anak-anak mama malam ni sibuk teringin nak makan McD...apa lagi layankan jer la ! lagi pun mak budak-budak pun teringin juga nak makan burger McD ni sekali...oleh itu jom kawan-kawan kita layan bersama-sama malam ni yer... 


12 comments:

  1. malam2 makan burger gemok la mama hehe :D

    ReplyDelete
  2. anak anak kalau dapat gi sini sukanya kemain

    ReplyDelete
  3. salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

    ReplyDelete
  4. assalam mama..maaf ya lama x ziarah mama..blog mama makin cantik..dah tukar header..tengoklah betapa sy dh lama x lawat mama..harini nak baca smua entri mama..amboi..mamatok glamer nih..heheheh

    ReplyDelete

  5. As salam.
    Mc D... memang sedap...
    Blogwalking sini... Lama dah tak singgah sini. Maaf ya.

    ReplyDelete
  6. kalau makan mcd ramai2 memang seronok!

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah,salam perkenalan kak....done jd follower sini...
    p/s : ada masa singgah la ke blog saya.. tq kak.. : http://thescreammer.blogspot.com/

    ReplyDelete