04 February 2014

# cerita grandmama

Kembali Bersiaran Di Alam Maya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Aduhhh!! dah lama sangat rasanya tak jengah blog mama ni...terasa rindu pula dah beberapa hari tiada entri dari tuan punya blog ni...mesti ada kawan-kawan yang tertanya-tanya ke mana menghilang tuan blog ni kan...perasan pula mama ni mungkin tiada siapa pun yang sibuk bertanya ke mana mama menghilang agaknya...

tak apa la janji tuan blog ni masih ada di sini dan sekarang ini dok melayan komen-komen dari teman yang singgah ke sini.. terimakasih banyak-banyak mama ucapkan pada yang sudi ke sini menjenguk mama...sebenarnya mama tidak ke mana-mana hanya menghadapi masalah kesihataan sedikit sejak kebelakangan ini...bila dah berkurangan hati terasa meronta-ronta nak menulis semula sebabnya dah terasa lama sangat blog ini dibiarkan kesepian...okay la kawan-kawan kita jumpa nanti di entri seterusnya yer..

p/s rindu..rindu serindu rindunya...

7 comments:

  1. hai mama! da lame tk jenguk sini. cx pn da jrg update blog. :) skrg baru nk aktif semula. hehehe keep in touch ya mama

    ReplyDelete
  2. salam...mama, kagum sgt dgn mama, masih konsisten berblog.. tahniah.... hehehe
    sy ni update blog ikut rasa bila ada mood. tak sama macam awal2 berblog dulu... adeh...

    ReplyDelete
  3. moga cepat sihat yeh mama..t leh update blog hehe :)

    ReplyDelete
  4. saya pun baru kembali ni mama...hahaha

    ReplyDelete