13 November 2013

# contest # giveaway

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


22 comments:

  1. selamat bersegmen ye mama :)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...mama,

    selamat bersegmen yer mama.. moga berjaya..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  4. Leeza join juga... Sama-sama memeriahkan giveaway Hairy...
    Terus sukses & good luck....
    moga ceria selalu.... Jemput singgah SANTAI LEEZA.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much mama ^_^

    ReplyDelete
  6. salam join segmen yang sama gak huhu. semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum dan selamat petang..
    hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
    gudluck dari saya ! :D

    http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  8. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    Dari giveaway sama :) Follow sini!

    ReplyDelete
  9. datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
    good luck..

    ReplyDelete
  10. hai,

    salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

    jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. bw sini n follow
    dri segmen yg sama
    gd luck :)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    ReplyDelete
  12. Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, jom join segmen simple di blog fafa. Suka hati nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  14. Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  15. hai, BW here..done follow..:)
    http://mummyrio.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  16. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete