30 May 2013

# blog

Kotak Komen Yang Lama Juga Diperlukan

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....

Baru tadi mama bertanya kekawan tentang kotak komen google diblog mama ni...banyak juga yg datang mengomen memberikan pendapat tapi ada juga kekawan mama yang tidak dapat memberikan komen kerana tak boleh menggunakkannya dan ada juga yang tak biasa...

oleh sebab itu mama terpaksalah menukarkan kotak komen itu kepada bentuk yang asalnya...kesian kekawan yang tak dapat memberikan pendapatnya di ruangan komen gooogle itu tadi...mohon maaf pada kekawan mama yang tak dapat memberikan komen mereka di sini yer dan di harap kekawan yang datang tadi tidak akan kecewa untuk datang menyinggah kembali ke sini nanti...

penggunaan kotak komen google ni memang ada juga sedikit kerumitannya...kalau tak ada google+ memang tak boleh nak meninggalkan komen di setiap entri mama..demi menjaga hati kekawan yang tiada google+ terpaksalah mama menukarkannya semula agar kekawan dapat datang dan akan terus meninggalkan komen disetiap entri mama nanti..


p/s susah juga ada masalah begini yg lama juga diperlukan...

13 comments:

  1. ikut kata hati mama..klo rsa yang google lebih ok better guna yang google ;-) ..ada juga google tp nth xtau guna..

    ReplyDelete
  2. kotak komen yang biasa ni lebih senang dan mudah...hee

    ReplyDelete
  3. betul tu lagipun ada sesetengah blogger xsetting bila diorang komen guna google+ ni, jadi bila kita nak terjah balik diorang. kkdang2 bukan link blog diorang yang ada dalam page G+ tapi semuanya link blog yang diorang komen.. faham x? hehe

    jadi hana akan pastikan dalam page g+ hana xda link blog org lain :) nnt blogger lain keliru mana satu link blog hana

    ReplyDelete
  4. Betul mama. Smlm buka cari kotak komen tak jumpa. Lama sikit baru keluar kotak komen google tu. Mujur ada google+ ;) kotak komen yg mudah penting juga untuk pembaca :)

    ReplyDelete
  5. Salam Mama, kakpb guna yg biasa je. Itu pun ada yg tak boleh nak tinggal komen. Tak tau nk buat mcmna lagi.

    ReplyDelete
  6. tu ler...komen biasa ramai yang datang.......

    ReplyDelete
  7. Sy pun suka yg lama juga... Mmg kkal guna blogger.. Tak tukat dgn mna2 sma ada nuffnang atau g+... Sbb nnt tkut de mslh sbb dia de link kn..

    ReplyDelete
  8. Salam..dah lama tak jenguk mama.. hehe..

    ReplyDelete
  9. saya pun tak de google + tu kak mas hehehe..asalkan tempat komen takde verification dah la..klu ada, pening nak tengok nombor tu huhu

    ReplyDelete
  10. hehehe...sebenarnya kotak komen google ni lagi bagus mama..tapi ye la kena ada google+ baru boleh komen...

    ReplyDelete
  11. salam mama, pcl rasa nak beralih terus ke g+ buat masa sekarang. semoga blogging bertambah ceria..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mama. tak apa, sekali sekala korbankan kepuasan diri untuk orang lain :D

    ReplyDelete