20 January 2013

# besday blogger # besday girl

Selamat Hari Lahir MiaLiana

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Hari ni mama ingin mengucapkan selamat hari lahir buat blogger MiaLiana...smile...smile...smile always MiaLiana itu la tag blog beliau...hari ini genaplah usia MiaLiana yang ke 35 tahun...sememangnya beliau seorang blogger yang disukai ramai kerana keperamahannya di alam nyata dan di dunia maya ini...moga ikatan ukhwah antara kita tetap kekal selama-lamanya yer...

Di kesempatan ini mama ingin mengucapkan selamat hari lahir buat MiaLiana moga ulangtahun kelahiran di tahun ini lebih meriah lagi yer...mama doakan MiaLiana dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi,sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah dan ingatlah kedua ibubapa kerana merekalah MiaLiana hadir ke dunia ini yer...Amin





29 comments:

  1. nk wish kat sini la..hepy birthday kak mia :-)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir blogger Mia Liana..dari pcl utk anda...t.kasih mamaMaszull.

    ReplyDelete
  3. happy birthday utk Mailiana ... baru jer melawat blog dia ;=)

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh... terima kasih banyak2 ya mama... sweet sangat entri ni sampai tak tahu mia nak cakap apa...

    sayang kat mama juga... keep in touch alwayssss...

    ReplyDelete
  5. Hepi besday mia..
    Moga dimurahkn rezeki..
    Dipanjangkn umo...
    Dan sentiasa bahgia di sisi yg tersayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.... terima kasih ya ena..

      Delete
  6. oh..bzday mialiana...nak p blog dia jap ^_^

    ReplyDelete
  7. kak mialiana... femes blog dia.. selalu jugak masuk blog dia.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... terima kasih hafiz..

      Delete
  8. Selamat ulangtahun kelahiran juga buat beliau :-)

    ReplyDelete
  9. cantiknya tudung kak MiaLiana dalam gambar tu..hehe..

    hepi belated befday kak MiaLiana.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya sakura... ooo tu tudung pearl haya tu. memang sedap dipakai...

      Delete
  10. Selamt harijadi untuk beliau!!

    ReplyDelete
  11. Happy birthday kak mia..

    ReplyDelete
  12. Selamat menyambut ulang tahun kelahiran untuk beliau..maaflah kalau lewat wish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya.. takpe wish lambat. mia ok..

      Delete
  13. selamat hari lahir utk mia tu.....

    ReplyDelete
  14. hepi belated buat mialiana. mcm bese dgr je name ni. ;)

    ReplyDelete