Thursday, March 28, 2013

Berjumpa Juga Akhirnya !! Dato Siti Nurhaliza

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
Akhirnya dapat juga bersalaman dengan Penyanyi no 1 Malaysia ini iaitu Dato Siti Nurhaliza...beliau berada di Legoland sebentar tadi dari jam 11-3petang...pada kekawan yang ingin melihat gambar-gambar Dato Siti semasa beliau di Legoland tadi pergi jer ke laman web
LEGOLAND MALAYSIA..


sesi bergambar sebentar sebelum meneruskan xtvt yang telah disediakan buat beliau...


bersalaman dengan peminat...mama pun dapat bersalaman dengan beliau tadi...


sempat juga beramah mesra dengan kami semua yang berada di tepi tu...


Kesian kerutan wajah Siti kepenatan dalam kepanasan...


p/s peramah dan comel jer orangnya ...

67 comments:

  1. bersihnyer muka siti..tak perlu mekap mekap..
    legoland pun tak pernah masuk lagi ni kak mas huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam diya...betul tu comel je....okay nanti dah okay boleh masuk apa...:)

      Delete
  2. gulp...!


    AAAAAaaaaaAAAAaaaaaAAAAAAaaaaaAAAAAAAAAAA!!!
    siti.................!

    ReplyDelete
  3. waah.. jelesnye.. nk gak gambar kat siti ooo soom ni...
    hehhehehe

    ReplyDelete
  4. comelnya Dato' Siti :) nampak lagi ayu pakai tudung camtu.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. Mesti panas terik kan Mama..berkerut dahi Tok Ti..hi hi...

    ReplyDelete
  6. syok lah mama dapat jumpa artis top yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam...okay je itu pun dah kebetulan ada situ...:)

      Delete
  7. WAH, beznyer mama dpt jmpa akak ct yg comel..msti lwa klu dr depan kan?

    ReplyDelete
  8. Walau panas...Siti tetap manis bila tersenyum..ehhehehehe

    ReplyDelete
  9. tadi rasenye nampak mama kat Legoland . Pakai tudung merah kee ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam...oh yer ke nape x tegur mama masa tu...:)

      Delete
  10. bestnya mama dapat jumpa dato siti :)

    ReplyDelete
  11. Comelnya ct..pinky pinkishh..

    ReplyDelete
  12. wah, cantiknya dato' siti! beruntung Mama dapat salam dengan dia :)

    ReplyDelete
  13. sangat jelous..hehe panas kan legoland.

    ReplyDelete
  14. tgk dlm gmbr, dlm tv, ct ni mcm besar kan..bila tgk dpn mata, xde la besar sgt kn mama..comel n cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. asalam...betul tu ingatkn besar orgnya rupa2nya kecik je..:)

      Delete
  15. comel betul muka siti nurhaliza ni..hehehe

    ReplyDelete
  16. Waaa... best nya mama.. x pernah ada kesempatan.. huhuhu :D

    ReplyDelete
  17. salam mama..wah syok yer mama dpt jumpa datuk siti...:)

    ReplyDelete
  18. best nyer mama...dapat jumpa dato siti...... remy pun pernah jumpa... comel dato siti nie....

    ReplyDelete
  19. ED pernah tengok dia close up dlm rancangan jangan tidur lagi tahun 2007.. beliau memang ramah..

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. assalam...mmg suka dpt tengok n jumpa die...;)

      Delete
  21. comel je dia sejak pakai tudung ni :)

    ReplyDelete
  22. cantikknya siti muka mulus...

    ReplyDelete
  23. jauhla plak nk ke legoland mama wuwuwuw

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam...xjauh la kalau ikut highway...:)

      Delete
  24. Tentu mama peminat no 1 dato Siti.

    ReplyDelete
  25. ramainya peminat Tok Siti, tahniah dapat jumpa dia...

    ReplyDelete
  26. amboihhh. daring nyeee posing cucu mama. hee.

    ReplyDelete