14 November 2012

# blog

Blog Mama Selamat Dari Virus Malware

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jom kekawan mama semua mari kita cuba scan dan semak blog kita samada virus malware ada ke tidak di blog kita semua...ramai blog sudah terkena tempias virus ini....jom kekawan cepat semaksebelum dia lebih merebak lagi...

jom kekawan kita pi scan dan akan ketahui sendiri hasilnya...untuk mengetahuinya pi jer klik ke laman web ini http://sitecheck.sucuri.net/scanner/ dan kita akan ketahui resultnya nanti...


11 comments:

  1. thanks mama for info..alhamdulillah blog Oshin pon clean dari malware :)

    ReplyDelete
  2. Owh..ada cara nk check rupanya ye..tq sharing mas..:)

    ReplyDelete
  3. kalau tak silap, malware ni datangnya daripada iklan nuffnang.. sebab tu ramai yang kena..

    ReplyDelete
  4. Thanks mama.. baru lepas check tadi.. alhamdulillah clean & clear.. yuyu share kt blog boleh?? nnt yuyu credit blog mama k..

    ReplyDelete
  5. hu3...cam remy....bukak crome ada malware...... terpaksa pakai internet explorer...... nak buat camner pun tak tahu...

    ReplyDelete
  6. Nnt sy try scan blog sy..hrp2 bersih dr malware..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mama.. terima kasih untuk info ni.. Wie pun nak pegi check jugak lah.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah sama dengan mama, takde. hehe

    ReplyDelete
  9. kirenye mcm anti virus utk blog la ni ye. :)

    ReplyDelete