06 July 2012

# segmen

"CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Jom kekawan mama kita join segmen dari Hazwan Hairy ni seronok juga dapat menjoinkan diri dalam segmen sekali sekala...kalau nak join terjah jer ke blog Hazwan Hairy ini...banyak hadiah menarik disediakan oleh beliau...Jom kekawan kita join segmen ini tarikh akhir segmen pada 22 Julai..

Sebenarnya first time mama masuk blog hazwan mama dah tertarik dengan header beliau dan bila meninggalkan komen, dapat balasan dari beliau...tak sangka tuan punyer blog ini peramah orangnya ...
 "mesra dan peramah membuat hati seronok singgah di blog Hazwan Hairy"

19 comments:

  1. salam mama! tahniah kerana jadi org terawal join....ada kjutan buat anda....terima kasih ulsan itu..sya pun smaa suka masuk sini sbb mama peramah..hehe

    p/s: sya tgh siap2 nk g jb urusan kja..jmp lg nnti...

    ReplyDelete
  2. as salam mama...Selamat bersegmen... :-)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen mama....
    kalau sempat nanti remy singgah ke sana.....

    ReplyDelete
  4. ok nnt saya terjah blog dia..tq mama

    ReplyDelete
  5. BUAT MASA NI MMG X ADA MASA NK JOIN SEGMEN.. TAKUT TAK DPT NK BW.. BZ NGAN ISO LA MAMA

    ReplyDelete
  6. all the best kak! simple betul entry akak ye. simple tapi padat :D

    ReplyDelete
  7. salam mama maszull..tima kaseh menjenguk ke blog saya yang tak sebaper..ni saya membalas kunjungan pulak.. :)

    ReplyDelete
  8. hery tgh list dalm entry dan nilai pemenang...hehe..all the best tggu keputusan ea...

    ReplyDelete
  9. wah,mama pun join..gud luck mama..

    ReplyDelete
  10. all the best :)
    niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D
    niera follow sini dan salam perkenalan :D
    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  11. singgah...dtg dr contest yg sama...
    happy blogging..
    http://www.safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam mama. Good Luck ye!
    Hana dari contest yang sama no.66 =D

    ReplyDelete
  13. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal :)
    kte dri contest yg sme :)
    bw n flow here :)
    gud luck yer..:)
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  15. salam mama :) eykaa datang singgah n follow ^^

    ReplyDelete
  16. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete