Sunday, January 05, 2020

PENUTUP TAHUN 2019 DAPAT HADIAH DARI ANAK

ASSALAMUALAIKUM...
PENUTUP TAHUN 2019 DAPAT HADIAH DARI ANAK | Sekejap jer kita dah berada dalam tahun 2020,memang cepat sangat masa berlalu sekarang ni kan...lama jugala mama tak update blog ni...nampak  sangat sibuk memanjang ni...nak buat macam manakan,janji hal-hal keluarga dapat didahulukan dari apa hal jua pun...keadaan kesihatan hubby mama pun tidak begitu baik kebelakangan ini jadi agak kurang masa untuk menulis jadi jika ada masa yang mengizinkan barulah mama dapat update sesuatu kat blog ni..
Hari ni luangkan masa juga nak update satu entri kat blog ni...cerita akhir 2019 yang lepas...jadi entri ni jadi entri tahun 2020 pula...sebenarnya saja nak cerita mama dapat tv baru tu jer...hahaha sajakan mama ni! Sebenarnya saja nak share keseronokan mama dengan kawan-kawan semua kat sini...anak mamalah yang belikan tv baru ni sebab mamanya ni sibuk nakkn tv baru yang besar...
Saja jer cakap-cakap nakkan tv baru tapi tak sangka dapat juga akhirnya...
Puas hati dapat menonton tv baru ni tanpa spec,kalau tidak memang terpaksalah guna spec mata selalu...kebetulan Astro pun dah bertukar dekoder AstroUltra yang baru jadi bolehlah dapat menonton channel yang menggunakan tv 4K ni..nak tengok youtube,nak karoke pun boleh terus buka web youtube,nak tonton movie kat Netflik pun lagi puas hati...
Nak tengok blog kita sendiri pun boleh pi jer kat google,klik jer nama blog kita...

P/s nak faham kenalah layankan juga tv baru ni....

5 comments:

  1. Alhamdulillah. Dapatlah tulis blog kat TV tu.
    Moga suami mama sihat semula. Amin.

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. best nya tv baru dan besaq tu ^_^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..syoknya mama! kita pun mengidam nak tv baru ni...terutama smart tv..sebab skang kan da kena beralih ke ddtv...huhuhu

    ReplyDelete
  4. Fuhyoooo..untunglahh..moga murah rezeki anak mama...haha..siap tengok blog Kat tv...agak agak boleh cucuk ngn cable keyboard..update Kat situ jela...senang....

    ReplyDelete