Thursday, December 12, 2019

ENTRI FAMILY DAY TAK SIAP LAGI,BALIK JER DAH TAK SIHAT JADI POSTKAN ENTRI NI DULU

ASSALAMUALAIKUM...
ENTRI FAMILY DAY TAK SIAP LAGI,BALIK JER DAH TAK SIHAT JADI POST ENTRI NI DULU | Kononnya nak siapkan entri familyday hari tu tapi disebabkan keadaan kesihatan mama tidak mengizinkan jadi ditundakanlah entrinya...biar badan sihat betul-betul baru nak siapkan entri familyday tu nanti...
Hari ni letak sikit-sikit gambar semasa berada di sana...posing jugalah buat kenangan...

Balik dari familyday tempohari kami sekeluarga semuanya sakit perut,muntah-muntah dan ceri bery...tak tahulah apa silapnya...nak kata keadaan di sana tak elok tidak juga sebab family kami jer yang alami masalah ini dan yang lain bila ditanya elok jer...mungkin makanan yang kami makan di perhentian RnR ke atau ada yang lain ke yang bermasalah pun kami tidak mengetahuinya jadi hadap jer masalah ceri beri kami sekeluarga ni...
Posing bersama cucunda di tepian bendang yang baru disemai...bersantai di waktu petang...

Berharap sangat agar ceri beri kami sekeluarga ni segeralah pulih hendaknya...letih badan asyik keluar masuk toilet jer...
Posing ambil gambar jer tak boleh nak kayuh basikal tu sebab melayan baju jubah labuh tu...

Sayangnya sawah padi belum lagi meninggi kalau tak memang cantik pemandangan sawah padinya...

Suka sangat pemandangan langit dan sawah padi ni...

Sanggup langkah parit besar tu sebab nak bergambar kat sini...

Posing dengan anakanda dan cucunda kat sini...

Basikal dan baju sama color pulak tu...

Memori terindah akan tetap jadi kenangan...

p/s in sha Allah bila dah sihat nanti mama masukkan gambar dan aktiviti kami di sini yer...


2 comments: