Saturday, November 30, 2019

MALAYSIA'S BIGGEST UPSIDE-DOWN CHRISTMAS TREE LIFTS HOLIDAY SPIRIT AT PARADIGM MALL JOHOR BAHRU

ASSALAMUALAIKUM...
Malaysia’s Biggest Upside-Down Christmas Tree Lifts Holiday Spirits at Paradigm Mall Johor Bahru
-Fourth entry in Malaysia Book of Records for Paradigm Mall Johor Bahru in one year.-

Get ready for a topsy-turvy Christmas this year at Paradigm Mall, Johor Bahru with a record-setting spectacle not to be missed. Grab a mug of hot chocolate and make your way to the mall to witness ‘Biggest Upside Down Christmas Tree’ at 6.8 metres tall and2.75 metres wide, sure to lift your holiday spirit higher than it has ever been!

Hanging from the ceiling at the Ground Floor Concourse area, this gigantic magical inverted tree is earning the title for‘Biggest Upside Down Christmas Tree’ in the Malaysia Book of Records. The concourse will also be filled with ornaments shaped after Cartoon Network’s We Bare Bears characters, the hilarious and cute bear brothers who are constantly trying to be part of thehuman world; Grizzly, Panda and Ice Bear, along with other colourful Christmas arts and crafts, from 13 November onwards.

Ms. Selena Chua, Chief Executive Officer of WCT Malls Management said, “We are extremely excited to showcase the biggestupside down Christmas tree in the country at Paradigm Mall, Johor Bahru this festive season. We have always been passionate about creating unique experiences for our visitors, and believe this record-setting feat will put a smile on faces while encouragingvisitors to capture special moments with happy holiday pictures. Children are in for a treat too, as Grizzly, Panda and Ice Bear from We Bare Bears will also be making a special appearance at all WCT Malls this Christmas.”
To celebrate the spirit of giving this Christmas, Paradigm Mall JB will also be hosting over 50 childrenand their caretakers from Pusat Kebajikan Kalvari Johor. Besides the photo-taking opportunities with the bears, each child will also receive a special goodies bag containing limited-edition We Bare Bears plush toy and also a scrumptious meal from Marrybrown– who is the refreshment sponsor for the event.

As we usher in the most magical month of the year, we would like to bring joy to the less fortunatechildren. We are very happy to host, support and share the joy of the festivity with these kids. We sincerely hope that the children and their caretakers enjoyed the fun-filled programmes we have put together for them,” added Chua.

"Mall visitors can also look forward to a truly magical month of December at Paradigm Mall JB with a slew of activities suitablefor the entire family, and steal some clicks at the decorative We Bare Bear Township inspired by one of Cartoon Network’s popular games.
We Bare Bears Meet & Greet
Date: 29, 30 November 2019 & 1, 27, 28 December 2019

Come over to meet the three cute brother bears, Grizzly, Panda and Ice Bear in Paradigm Mall, Johor Bahru! These siblingswill put on their Christmas hats and welcome you with tight bear hug this Christmas.

Santa & Santarina Meet & Greet
Date: 8, 14, 15, 21, 24 & 25 December 2019

Christmas is never complete without meeting Santa Claus. Whether they’ve been naughty or nice, bring your toddlers to ParadigmMall, Johor Bahru to meet Santa and Santarina and get some cheerful cotton candy.

Christmas Dance Show  Performance
Date: 1, 21, 22, 24 & 25 December 2019

What is Christmas without revelry? Visitors can look forward to Christmas music and dance performances by Johor Bahru’shome-grown talents, who will sweep you off your feet with joyful songs and dances.

Christmas Music Band
Date: 14, 23, 24 & 25 December 2019

Given the popularity of holiday jingles, carolling is easily one of the most exciting parts of Christmas. Look forward toenjoying the Christmas Music Band, who will entertain mall visitors with classical holiday tunes.

Christmas Workshops
Snow Globe Making Workshop: 1 December 2019
Candle Making Workshop: 8 December 2019
Wreath Making Workshop: 14 December 2019
Soap Making Workshop: 21 December 2019

Think like an elf and get crafty at these festive workshops and Christmas crafts throughout December 2019.
Christmas Contests
Christmas Tree Decoration Contest: 29 November 2019
Clay Art Contest: 15 December 2019
Christmas 3D Pop up Greeting Card Contest: 22 December 2019

There is also an exciting Christmas tree decoration contest for mall visitors. Trees will be judged on the originality,creativity, use of materials and overall presentation. Families and friends are invited to participate in this competition as it is great way to spend time with your loved ones. Gift prize for this contest worth up to RM5000!*

Also, bring your toddlers and children to participate in the 3D Pop up Greeting Card Contest and Clay Art Contest and getcreative with snowflakes, bows and candy canes. Best 3D greeting card creations and clay art amusement wins exciting prizes too!

(Participation for Christmas Workshops, Clay Art Contest and Christmas 3D Pop up Greeting Card Contest: Limited to 30 participantsand participation fees is not required.)
Gift With Purchase (GWP)
Stand a chance to also redeem exclusive We Bare Bears merchandise with your purchase.

Tier 1 – We Bare Bears Notebook
In order to redeem the exclusive We Bare Bears notebook, mall visitors need to spend RM200 and above in a maximum combinationof two receipts. HSBC Credit Card holders will only need to spend RM150 and above in a maximum combination of two receipts to redeem the merchandise.

Tier 2 – We Bare Bears Calendar
Mall visitors who spends RM300 and above in maximum combination of three receipts will be able to redeem the exclusive WeBare Bears 2020 Calendar. HSBC Credit Card holders will only need to spend RM250 and above in a maximum combination of three receipts to redeem the merchandise.

Tier 3 – We Bare Bears Duffle Bag
Mall visitors who spends RM1000 and above in a combination of ten receipts will be able to redeem exclusive We Bare BearsDuffle Bag. HSBC Credit Card holders will only need to spend RM850 and above in a maximum combination of ten receipts to redeem the merchandise.


Exclusive Christmas Ball Pool, Jenga Activities Pass and Instant Photo Pass
Together with the exclusive We Bare Bears merchandise redemption under the category Tier 2 & 3, mall visitors will be alsoentitled to receive one (1) exclusive Christmas Ball Pool, one (1) Jenga Activities Pass and one (1) exclusive Instant Photo Pass*. Tier 1 redemption is only limited for one (1) exclusive Christmas Ball Pool, one (1) Jenga Activities Pass  

Mall visitors who spends any amount in a single receipt on the same day from We Bare Bears merchandise area will be alsoentitled to receive one (1) exclusive Christmas Ball Pool, one (1) Jenga Activities Pass and one (1) exclusive Instant Photo Pass.

*Instant Photo is only valid to redeem on the following dates:
29 – 30 November 2019 ,1, 6-8, 12-31 December 2019 and 1 January 2020

As part of the mall’s long-term initiative of creating a rewarding and enriching shopping experience for its patrons, the mall haslaunched the WCT Buddy loyalty mobile app. This app allows shoppers to collect points by scanning receipts of purchase from participating outlets and redeeming them through the app’s e-wallet. 

To celebrate the festival of giving, WCT Malls is offering free 200 WCT Buddy points to first-time registrations. The app is availablein the App Store and Google PlayStore.

Mall visitors and fans who can’t get enough of We Bare Bears can also catch the three bear siblings on the Cartoon Networkchannel; Chanel 616 on ASTRO.

For more information about the activities and promotions, kindly visit the mall’s website and social media platforms below:

Website
Paradigm Mall JB: www.paradigmmall.com.my/jb
Facebook:
Instagram:


Monday, November 25, 2019

PROGRAM CERAHI KEHIDUPAN BERSAMA TOP KINI KEMBALI BUAT TAHUN KE-5 UNTUK MENCERIAKAN KEHIDUPAN KANAK-KANAK ORANG ASLI

ASSALAMUALAIKUM..
PROGRAM CERAHI KEHIDUPAN BERSAMA TOP KINI KEMBALI BUAT TAHUN KE-5 UNTUK MENCERIAKAN KEHIDUPAN KANAK-KANAK ORANG ASLI

TOP, penerima Putra Brand Award 2019 Platinum untuk kategori produk isi rumah[1] telah bekerjasama dengan TESCO menerusi kempen CSR untuk  mengumpul dana sumbangan pakaian seragam dan keperluan persekolahan  kepada kanak-kanak Orang Asli di Pahang dan Perak.     
 Pelajar Orang Asli di SK Pos Tenau mempunyai potensi besar. Marilah bersama-sama menyokong kempen Cerahi Kehidupan Bersama TOP untuk memberi mereka sumbangan pakaian seragam dan keperluan persekolahan.

Jenama ini percaya bahawa setiap kanak-kanak perlu mendapat pendidikan yang baik. Justeru, ia telah menyokong kanak-kanak dari beberapa buah rumah anak yatim berusia 7 hingga 17 tahun dengan kelengkapan sekolah menerusi program Tanggungjawab Korporat Sosial (CSR), ‘Cerahi Kehidupan Bersama TOP’ sejak empat tahun lalu. Lebih 1,800 orang kanak-kanak daripada pelbagai pertubuhan bukan kerajaan telah menerima sumbangannya.  

Kempen itu kembali pada tahun ini dengan fokus baru ke atas komuniti luar bandar. Ia bermatlamat mengurangkan beban kewangan keluarga Orang Asli di Pos Tenau, Kuala Rompin dan Sungai Lembing dengan menyediakan pakaian seragam sekolah, kasut, stoking, beg sekolah dan alat tulis baharu. Buat pertama kalinya, buku latihan turut menjadi sebahagian daripada sumbangan untuk setiap pelajar.

Kempen itu akan menyaksikan 30 sen daripada jualan produk terpilih TOP daripada semua cawangan TESCO di seluruh negara dan menerusi Tesco Online bermula15 November hingga 15 Disember 2019 disalurkan untuk membeli keperluan kembali ke sekolah kanak-kanak Orang Asli.
Dua orang pelajar Orang Asli di SK Pos Tenau gembira bermain ‘Tepuk Amai-amai’.

Orang Asli mewakili hanya 0.7% daripada populasi rakyat Malaysia dengan sebahagian daripada mereka tinggal di bawah garis kemiskinan[2]. Menurut Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 – 2025, transisi pelajar Orang Asli daripada sekolah rendah ke sekolah menengah ialah 73.1% berbanding purata kebangsaan iaitu 87.19% pada tahun 2017. Sementara purata kadar kehadiran pelajar Orang Asli ke sekolah rendah ialah 87.4%, lebih rendah berbanding purata kebangsaan[3].
Carilah ilmu, didiklah dirimu dan jadilah orang yang berpengetahuan.

Melalui inisiatif CSR ‘Cerahi Kehidupan Bersama TOP’, jenama itu berharap dapat memberi motivasi kepada kanak-kanak daripada komuniti Orang Asli apabila menyediakan mereka dengan kelengkapan sekolah. Jadi, mereka akan lebih bersemangat untuk pergi ke sekolah, seterusnya menambah baik aspek kehadiran dan prestasi akademik mereka.

Dibangunkan oleh Lion Corporation, Japan, TOP terkenal kerana mengutamakan konsep kehidupan yang bersih dengan menggalakkan cucian pakaian yang lebih bersih, selesa dan kesejahteraan hidup yang lebih baik menerusi inovasi teknologinya.
Semua kanak-kanak harus mendapat pelajaran yang sempurna dan keperluan persekolahan seperti pakaian seragam sekolah, kasut, buku dan bag. TOP membantu kanak-kanak Orang Asli di Perak dan Pahang menerusi kempen Cerahi Kehidupan Bersama TOP.

“Objektif kempen ini adalah untuk menggalakkan kehadiran ke sekolah melalui sumbangan pakaian seragam dan kelengkapan sekolah yang dapat meningkatkan keyakinan dan imej diri.. Selain daripada itu, ia juga mendidik kanak-kanak orang asli kepentingan  pendidikan dalam kehidupan serta mempunyai penampilan diri yang bersih dan kemas,” kata Pengurus Pemasaran (Divisyen Penjagaan Fabrik) Southern Lion Sdn Bhd, Ling Ai Li.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web:http://www.southernlion.com.my , Facebook:https://www.facebook.com/TOPdetergentMY/ atau hubungi talian khidmat pelanggan 1800-88-0133. 


Sunday, November 24, 2019

KE IKEA CARI BARANG UNTUK CABUTAN BERTUAH FAMILY DAY SAMBIL BAWA CUCUNDA BERJIMBA SEKALI

ASSALAMUALAIKUM...
KE IKEA CARI BARANG UNTUK CABUTAN BERTUAH FAMILY DAY SAMBIL BAWA CUCUNDA BERJIMBA SEKALI| Cerita minggu lepas bawa cucunda mama ni berjimba ke IKEA...kononnya nak survey saja barang kat sini tapi bila dah sampai terus beli barang-barang untuk buat cabutan bertuah masa family day pada bulan Disember nanti..cucunda grandma 3 orang ni bila dengar nak pi IKEA memang cukup seronok lagi sambil jenjalan tu dapat juga happykan die orang walaupun sekejap...
Kalau datang ke IKEA ni memang seronok kalau dapat memilih dan membeli barang yang disukai...mulalah jadi rambang mata bila nak memilihnya...bila dah dapat apa yang sepatutnya jomlah kita balik yer...
Inilah dia 3 orang cucunda comel kesayangan grandma...bila dah settel memilih mulalah kepenatan,walaupun penat tapi muka tetap happy dapat jenjalan...Darwisy pula memang pantang jumpa buku IKEA ni pasti ambik satu bawa balik..
Si kecik Darling ni memang aktif saja dari mula masuk IKEA sampailah dah nak balik asyik ada saja gelagatnya...memang tak penat langsung asyik aktif saja memanjang dia,grandma ni pun dah penat berjalan dia boleh lagi buat gelagat kat situ...

p/s bilalah nak pi toppen yang baru dibuka tu pulak...

SEGMEN BLOGWALKING 2019 MIALIANA.COM

ASSALAMUALAIKUM.

div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">

Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com bermula pada hari ini, 20 November 2019, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 November 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

5 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan akan dimasukkan ke bloglist Mia selama setahun pada tahun 2020. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2019.

** jom support Mia Liana....


Saturday, November 23, 2019

PARADIGM MALL JOHOR BAHRU CELEBRATES ITS 2ND ANNIVERSARY WITH A LIST OF FABULOUS ACTIVITIES !

ASSALAMUALAIKUM...
Paradigm Mall Johor Bahru celebrates its 2nd anniversary with a list of FABULOUS activities!

Paradigm Mall Johor Bahru is turning 2 this November and is setting out to turn the year-end celebrations up a notch with a host of activities and promotions fit for the whole family! The “Fabulous 2” celebrations will kick-off from 25 November 2019 to 1 January 2020, offering patrons attractive prizes of over RM88,000 when they shop at Paradigm Mall Johor Bahru.
Ms. Selena Chua, Chief Executive Officer of WCT Malls Management said, “Since our official opening in November 2017, Paradigm Mall Johor Bahru has been the ultimate shopping, dining and entertainment destination to local residents as well as Singaporeans. Our customers and tenants are at the core of the business and we truly appreciate their support as we celebrate this exciting milestone.
The “Fabulous 2” celebrations will see a roll-out activities leading up to the Christmas and New Year celebrations. Among them include ‘The Christmas Advent Calendar’, ‘Shopaholic of the Day’ and ‘Cupcake Giveaway’ campaign.
“We are thrilled to celebrate two years of Paradigm Mall Johor Bahru, to celebrate this joyous occasion, we have organised a number of spectacular activities and prizes for our patrons for their continuous loyalty and support,” Chua added.
The Advent Calendar
Taking in inspiration from the popular Christmas Advent Calendar, from 25 November onwards, spend a minimum of RM112.80 in a single receipt to win exclusive prizes and rewards. *

Shopaholic of the day
Here’s calling all you shopaholic’s! On selected days throughout the month of November and December, the mall will be rewarding the top three spenders of the day with fantastic prizes such as the Iphone 11, Ipad Air, Huawei Mate 30 and Dyson Hair Dryer. *
Cupcake Giveaway
In conjunction with PMJB’s 2nd anniversary celebration, customers who visit the mall on 28th November, 2019 will receive dazzling handmade cupcakes. *

So save the date and head over to Paradigm Mall Johor Bahru to win these exciting prizes.  

For more information about the activities and promotions, kindly visit the mall’s website and social media channels at:

*Terms & Conditions applied

Friday, November 22, 2019

BICARA RASA - ALIFF BAHRAN & SAHARA SUHAIRI (OST SARA SAJEEDA)

ASSALAMUALAIKUM...

BICARA RASA
Aliff Bahran&Sahara Suhairi

Ada apa dengan cinta
Yang hanya manis dengan cinta
Tika bicara indah semua
Sepertinya syurga milik kita

Ada apa pada cinta
Yang hanya manis pada mulanya
Tika sempurna tidak tercela 
Sepertinya esok milik kita

Sampai bila
Harus kita terus menghukum
Perasan yang semakin mati
Biarkanlah berlalu
Biar terhapus
Agar terpadam yang hitam

Sampai bila
Harus kita terus menjauh
Terus menafikan yang dirasa
Bukakanlah hati mu
Izinku sentuh
Patrikan semula

Andai masih ada rasa yang terbuku
Semaikanlah seribu jiwa agar tidak terkubur
Maafkan aku yang dulu
Maafkan aku kasih mu
Benarkan segalanya


Thursday, November 21, 2019

BUAH TANGAN DARI SABAH DARI ANAK SAUDARA

ASSALAMUALAIKUM...
BUAH TANGAN DARI SABAH DARI ANAK SAUDARA | Alhamdullilah tak sangka dapat juga buah tangan dari Sabah ni...buah tangan dari Sabah ini adalah pemberian anak saudara mama tang baru balik bercuti di Sabah..ingat juga dia kat mama ni...
Syukur sesangat ada anak saudara yang baik macam Ati ni,sentiasa ingat orang tua,adik beradik dan ibubapa..
Aunty sentiasa mendoakan agar Ati dan keluarga akan sentiasa dimurahkan rezeki selalu yer..

p/s bila la nak dapat laptop baru agaknya...

Tuesday, November 19, 2019

HAPPY ANNIVERSARY YANG KE 8 TAHUN

ASSALAMUALAIKUM..
SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN YANG KE 8 BUAT ANAKANDAKU
NURUL AIN BINTI DZOLKARNINE 
MOHAMAD SUHAIMI
SEMOGA JODOH ANAKANDA BERDUA KEKAL HINGGA KE JANNAH..
AAMIIN..

Monday, November 18, 2019

SENTIASA BERADA DALAM PENAMPILAN TERBAIK DENGAN TOP LIQUID ODOUR BUSTER

ASSALAMUALAIKUM...
Sentiasa Berada dalam Penampilan Terbaik dengan TOP Liquid Odour Buster
Penyelesaian Bau Busuk Anti-Peluh yang Pertama di Malaysia untuk Gaya Hidup Aktif

Jika anda antara rakyat Malaysia yang kerap bersenam, bau peluh dan hapak yang keluar sebaik sahaja beg gimnasium dibuka, selain bau yang melekat pada kelengkapan senaman walaupun sudah dibasuh berulang kali dengan sabun biasa sudah menjadi masalah lazim dan memalukan.
(centre)Mr Tatsuya Horiuchi, Managing Director, Southern Lion Sdn Bhd, TOP team and participants of Spartan 2019 took the challenge to test their endurance.

Dalam satu kaji selidik yang dijalankan oleh TOP, penerima Putra Brand Award 2019 Platinum untuk kategori produk isi rumah[1]itu mendapati hampir 80% orang responden yang bersenam lebih empat jam seminggu berhadapan dengan masalah bau busuk yang masih melekat pada pakaian senaman mereka, walaupun sudah dibasuh berulang kali[2].
(Centre) Mr Tatsuya Horiuchi, Managing Director, Southern Lion Sdn Bhd was seen officiating the Spartan 2019 challenge at Gerbang Nusajaya, Iskandar Puteri.


Bau busuk ini melekat kerana pakaian tidak dibersihkan sepenuhnya. Ini kerana pakaian senaman diperbuat daripada fabrik sintetik teknikal senang memerangkap peluh dan minyak badan (sebum) jauh ke dalam gentian fabrik, membuatkan iainya sukar ditanggalkan sepenuhnya dengan sabun pencuci biasa.

Bagi kebanyakan daripada kita, pakaian yang bersih bermakna tiada kesan kotoran dan berbau segar. Tetapi peluh, bakteria dan kesan makanan yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar terus bertambah apabila ia tidak dibersihkan dengan betul. Hasilnya, ia menyebabkan fabrik tersebut sentiasa berbau hapak, lembap  dan busuk sepenuhnya.

Kebanyakan sabun pencuci biasa hanya menanggalkan kesan kotoran pada permukaan, bukannya sebum dan peluh yang terperangkap. Sebaliknya ia menggunakan wangian yang kuat untuk mengaburi bau busuk, membuatkan punca masalah pakaian berbau tidak dapat diselesaikan. 

Dengan TOP Liquid Odour Buster, satu penyelesaian bau busuk anti-peluh berprestasi tinggi yang direka khas untuk mereka yang mempunyai gaya hidup aktif. Ia membantu menghilangkan bau dan menghalangnya daripada kembali.

Dibangunkan oleh Lion Corporation, Japan, TOP Liquid Odour Buster menembus ke dalam gentian teknikal untuk menanggalkan peluh yang terperangkap dan menyah bau molekul bau busuk, demi memberikan fabrik yang benar-benar bersih dari gentian teras.

Rangkaian produk TOP Liquid Odour Buster berfungsi dalam tiga cara untuk merawat pakaian senaman. Pertama, ia menghilangkan sebum yang terperangkap dan bakteria punca bau busuk yang terkumpul. Kemudian, teknologi Bau Anti-Peluh Berprestasi Tinggi itu meneutral, menyah bau, menghilangkan bau hapak dan peluh, memberikannya 2 kali ganda lebih kesegaran[3]. Hasilnya ialah pakaian yang bersih dan segar walaupun pada pakaian senaman yang dibasahi peluh.
Mr Tatsuya Horiuchi, Managing Director, Southern Lion Sdn Bhd explaining how TOP Liquid Odour Buster, a high performance anti-sweat odour solution is designed to eliminate odours.

Formulasi baharu yang dipertingkatkan itu berasaskan daripada teknologi bahan pencuci Micro-Clean Tech (MCT) TOP yang memenangi anugerah. Ia ditambah dengan bahan Antibakteria untuk menghalang 99.9% bakteria penyebab bau busuk[4] serta teknologi wangian Odour Buster baharu yang terdiri daripada Teknologi Penghapus Bau Busuk, Teknologi Meneutralkan Bau Busuk dan Teknologi Penyahbau Busuk. 

Formulasi TOP Liquid Odour Buster yang telah dipertingkatkan itu boleh membuatkan pengguna melupakan basuhan pakaian yang hapak dan busuk. Jadi anda fokus kepada aktiviti lasak dan biar TOP yang menjalankan tugasnya. 
TOP Liquid Odour Buster, High Performance Anti-Sweat Odour solution, eliminates the heaviest sweat individuals

Kaji selidik pengguna produk yang dijalankan oleh TOP ke atas 150 pengguna yang kuat berpeluh dan menggunakan TOP Liquid Odour Buster baharu mendedahkan dapatan yang sangat positif dengan 92% menyukai produk itu. Sementara 91% menyukai bau wangiannya dan 92% bersetuju bahawa ia mampu menghilangkan bau peluh yang kuat. Keupayaan TOP Liquid Odour Buster untuk menghilangkan bau busuk menerima kadar kelulusan sebanyak 91%. Manakala 93% responden mendapati ia berupaya menghilangkan bau peluh daripada pakaian senaman[5].

“Memandangkan gaya hidup sihat semakin popular di Malaysia, pakaian yang digunakan untuk bersenam kian diterima ramai sebagai pakaian kasual atau bekerja. Jadi, penting bagi pengguna mempunyai penyelesaian untuk menjaga pakaian yang versatile seperti ini,” kata Pengurus Pemasaran (Divisyen Penjagaan Fabrik) Southern Lion Sdn. Bhd., Cik Ling Ai Li.

TOP Detergent merupakan rakan kongsi rasmi penjagaan fabrik perlumbaan Spartan Race Malaysia. Dekatilah rangkaian detergen TOP termasuk TOP Liquid Odour Buster berprestasi tinggi di perlumbaan Spartan Race Malaysia di Iskandar Puteri, Johor. Antara perlumbaan Spartan yang akan dijalankan pada 16 November 2019 kelak ialah perlumbaan Ultra 50km dengan 60 halangan (obstacles), perlumbaan  Beast 21km dengan 30 halangan, perlumbaan Super 13km dengan 25 halangan dan satu perlumbaan 5km eksklusif untuk pekerja Southern Lion.

"TOP adalah penaja rasmi penjagaan fabrik pakaian untuk Spartan Race Malaysia. Selepas menyelesaikan pelbagai halangan, peserta pasti memerlukan detergen yang mampu menghilangkan lumpur, kotoran dan peluh dari pakaian sukan mereka. Kami yakin ia dapat diselesaikan dengan TOP Liquid Odour Buster Berprestasi Tinggi yang diperbaharui. Perlumbaan khas untuk pekerja Southern Lion ini memberi mereka peluang untuk merasa sendiri pengalaman Spartan yang mencabar kemampuan ketahanan, semangat berpasukan dan yang paling penting menguji keberkesanan produk kami. Mereka semua ialah pengguna detergen TOP dan perlumbaan ini akan memberi mereka peluang untuk buktikan yang TOP dapat mengatasi sebarang cabaran yang diberikan,” kata Pengarah Urusan Southern Lion, Encik Tatsuya Horiuchi selepas mengibarkan bendera permulaan untuk peserta perlumbaan Spartan.

TOP Liquid Odour Buster didatangkan dalam pek isian semula 1.8L, botol 2.7kg dan 4.0kg. Ia ditawarkan pada harga RM10.40, RM17.55 dan RM24.05, serta boleh didapati di kedai seluruh negara.

Maklumat lanjut, sila layari laman webhttp://www.southernlion.com.my, Facebookhttp://www.facebook.com/TOPdetergentMYatau hubungi talian khidmat pelanggan di 1800-88-0133.