Monday, August 26, 2019

ILHAM DEKO UNTUK RUANG MAKAN

ASSALAMUALAIKUM..
ILHAM DEKO SIMPLE UNTUK RUANG MAKAN | Dah lama mama tak update blog ni..asyik jer busy memanjang bukan apa busy dengan contest deko di facebook jer..sebulan contest tu dilakukan dan tak beberapa hari lagi tamatlah contest tu...tak tahulah bagaimana keputusannya nanti...kalau ada rezeki alhamdullilah kalau tak ada pun mama tak kisah pun janji telah pun mencuba sesuatu yang digemari..

Okaylah kali ni mama nak share deko untuk ruang makan di rumah...kalau korang yang sedang mencari deko untuk ruang makan bolehlah lihat dan ambil ilham kat sini yer...mana tahu ada deko yang di bawah ini mampu membuat hati korang terpikat...bolehlah nanti korang boleh lakukannya di ruang makan rumah korang juga yer...jomlah kita lihat gambar-gambar yang ada di bawah ini yer...












Seronokkan kalau ada rumah yang mempunyai ruang makan yang simple seperti gambar yang mama sediakan di atas tadi...bolehlah korang mencuba mendeko ruang tamu rumah korang sendiri nanti yer..Deko yang simple itulah yang paling digemari oleh semua peminat deko..okaylah mama harap korang akan mendapat sesuatu idea dari gambar yang mama sharekan tadi yer...okay jumpa lagi di lain entri deko yang lain pula yer...

p/s selagi tak habis selagi tu la laman mukabuku mama penuh dengan gambar deko yer...

5 comments:

  1. suka kaler2 pastel mcm ni =D redup ja mata mmandang

    ReplyDelete
  2. Kita suka yang suasana hijau tu...cantikkk sejuk mata memandang ..

    ReplyDelete
  3. Semoga murah rezeki mama and menang contest tu! Cantik laaaa. kalau ada rumah sndiri best ni main deko2

    ReplyDelete