Tuesday, August 20, 2019

DEKORASI PEMINAT HITAM PUTIH

ASSALAMUALAIKUM..
DEKORASI PEMINAT HITAM PUTIH | Haii korang lama dah tak bersiaran di blog dan alam maya ni...sekarang ni susah betul nak update blog ni,padahal banyak jer cerita yang nak di storykan di sini...bila dah lama tak update penyakit malas tu mulalah timbul...tak apalah hari ni kena juga hilangkan penyakit malas tu dan up kan satu entri tentang dekorasi menarik...

Pada peminat hitam dan putih pasti teruja dengan gambar-gambar yang mama sharekan di bawah ni...banyak dekorasi rumah yang bertemakan hitam dan putih ini...pada yang minat memang seronoklah ambil idea dari gambar kat bawah tu dan lakukan deko tu kat rumah korang yer...memang cantik dekorasi hitam dan putih ni,kalau pandai di dekokan pasti hasilnya lagilah menarik jadinya..jomlah kita lihat gambar-gambar dari dekorasi hitam putih ini yer..






















Macam mana korang cantikkan dekorasi yang tertera di atas ni..kalau rasa teruja bolehlah mendeko di rumah korang nanti yer...banyak ilham yang boleh korang dapat dari gambar yang ada ni..bila dah mula berdeko nanti kita lihat hasil di akhirnya,pasti korang akan rasa teruja sesangat...okay korang kita jumpa lagi di entri deko yang lain pula yer..bye !! bye !!

p/s pasti teruja bila deko yang kita hasilkan sendiri menjadi menarik dan cantik...

4 comments:

  1. adoiiiiiiiiiiiii.. cantiknya mamaaaaaaaaaaaaaa.. Nampak luasssssss mata memandang!

    ReplyDelete
  2. Duluuu nak buat konsep macam ni, tapi sebab pernah buat tak jadi buat, last-last, putih merah dikerjakan dek Laki hahahaha

    ReplyDelete
  3. teringin gak nak buat hitam putih ma,...tapi next year la..sebab suka pink..nampak jugak rumah lebih luas...

    ReplyDelete
  4. heyyy jangan malas-malas...mohon update lagi blog..hahahha

    ReplyDelete