Tuesday, April 30, 2019

WORDLESS WEDNESDAY #770 - PADAH KALAU BUAT JAHAT

ASSALAMUALAIKUM...

p/s buat baik berpada-pada buat jahat jangan sekali..

Sunday, April 28, 2019

GRAB YOUR UPGRADED VIVO V15PRO WITH 8GB RAM AT TUNETALK AND GET FREE 120GB YEARLY ONLINE PLAN EXCLUSIVELY

ASSALAMUALAIKUM...
Grab your upgraded vivo V15Pro with 8GB RAM at Tunetalk and 
get FREE 120GB Yearly Online Plan exclusively

Vivo V15 Pro is available at RM1,899

From today onwards, you may purchase the upgraded vivo V15Pro that comes with 8GB RAM at TuneTalk to grab your FREE 120GB Yearly Plan exclusively. The promotion from TuneTalk provides you a 10GB Online Package per month for the following 12 months.
V15Pro is the newest V series smartphone that launches in Malaysia. It is equipped with the World’s First 32MP Elevating Front Camera, Ultra FullViewTM Display, 48MP AI Triple Camera and In-Display Fingerprint Scanning Technology.

The Ultra FullViewTM Display of V15 pro comes at 6.39 inches, the 19.5:9 Super AMOLED display produces awe-inspiring visual design, utterly seamless from end-to end. With the earpiece, light and proximity sensors all concealed from view, the side and top bezels are reduced to just 1.75mm and 2.22mm respectively, resulting in a maximized screen-to-body ratio of 91.64%.
The Ultra FullViewTM  experience of vivo V15Pro comes courtesy of a radical breakthrough in technology - the Elevating Front Camera. The 32MP Elevating Front Camera captures selfies with unrivalled clarity. V15Pro’s AI Triple Camera brings you an upgraded experience of taking professional photography with just a click.
For more information, please visit official website of TuneTalk and Vivo Malaysia on FacebookInstagramTwitter and Youtube

###

About Vivo
Vivo is a leading global technology company committed to creating trendsetting smart mobile products and services. Vivo is devoted to forming a vibrant mobile internet ecosystem, and currently owns and operates an extensive network of research operations, with R&D centers in the US (San Diego) and China (Dongguan, Shenzhen, Nanjing, Beijing and Hangzhou). These centers focus on the development of cutting-edge consumer technologies including 5G, AI, mobile photography and next-generation smartphone design.
Vivo has over two hundred million users enjoying its mobile products and services around the world. Vivo is present in 18 markets globally and features offline retail stores in over 1,000 cities worldwide.

More information about our innovative smartphones can be found at www.vivo.com/my.


Friday, April 26, 2019

KOREA SPRING FESTIVAL

ASSALAMUALAIKUM...
Annyeonghasaeyo Kpop fans, we have great news for you! 😍 The highly anticipated IP Korean Spring Festival is happening this weekend! From hanbok fashion show, world-class taekwando performance, traditional Korean wedding showcase, to all kinds of irresistible Korean goodies. Get ready to experience K-Wave right here in Iskandar Puteri! 
 Event highlights: 
Kpop dance and traditional local musical instrument caklempong performance 
Classy hanbok fashion show by renowned Korean designer Mok Eun-Jung 
Shimmering insta-worthy LED flowers decoration Musical band performances 
 Taekwando performance by Japan and Korea Open champion 
 Amazing firework show 
 Free authentic kimchi and kimbap workshop Here's your chance to experience being an oppa or unnie- Get dressed in traditional hanbok, take some insta-worthy shots, and enjoy all the fun activities prepared specially for all you Kpop fans! Bring your friends along, we'll see you there! IP Korean Spring Festival 2019
 Date: 27 - 28th Apr 2019 
Time: 4pm - 10pm 
Location: Puteri Harbour, Iskandar Puteri Free Entry Follow What's Going on in Johor Bahru for the latest happening! #WGOIJB #IskandarPuteri #PuteriHarbour


Thursday, April 25, 2019

BUBUR LAMBUK GIVEAWAY AT DOUBLETREE BY HILTON JOHOR BAHRU

ASSALAMUALAIKUM..
Bubur Lambuk GiveAway at DoubleTree by Hilton Johor Bahru
Celebrate Ramadan with DoubleTree by Hilton Johor Bahru this year and enjoy an extensive buffet spread!
In the month of Ramadan this year, DoubleTree by Hilton Johor Bahru invites guests to come and get our signature Bubur Lambuk for free.

Details of the Bubur Lambuk GiveAway are as below:
The Food Store, Level 1
29th April, 2019
From 12:00noon

“Jom Makan” with Hilton Hotels in Malaysia Makes A Comeback
·         Make Hilton Hotels in Malaysia your choice for breaking of fast and experience a cultural journey of authentic food across the region

SELAMAT HARI LAHIR ANAKANDAKU

ASSALAMUALAIKUM...
SELAMAT HARI LAHIR ANAKANDAKU | Genap hari ni 32tahun mak melahirkan along..rasa macam baru saja melahirkan anak mak ni,rupa-rupanya tak sangka sekarang ini anak yang mak lahirkan di rumah sebab tak sempat ke hospital ini sudah bergelar isteri dan ibu pada 3 orang cucunda mak yang comel...kalau nak tahu cerita kenapa mama lahirkan anak mama ni di rumah bolehlah tekan SINI...
Mak akan sentiasa mendoakan kebahagiaan along dan keluarga selalu...semoga anak mak ni dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa bahagia disamping keluarga dan anak-anak tersayang..
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 32 BUAT ANAKANDAKU YANG TERSAYANG
 NURUL AIN BINTI DZOLKARNINE

p/s korang bolehlah singgah ke blog anak mama ni yer... klik link ni mama3d

Wednesday, April 24, 2019

D.I.Y KINGS & QUEENS DIMANAKAH ANDA?!

ASSALAMUALAIKUM...
10,000 produk, 10,000 cara untuk DIY, RM500 hadiah tunai. 
Kami mencari DIY Kings & Queens yang mampu buat sesuatu luar biasa, hanya dengan menggunakan produk dari ECO Shop! Adakah anda orang yang kami cari? ---------------- 

 Cara Penyertaan: 
 1. Comment “ #inakjoin " atau FB Messenger kami dan tulis “#ECODIYKING” untuk menyertai 
 2. Hantar gambar ciptaan DIY anda, sebelum dan selepas. 
 3. Senaraikan barang/alat yang digunakan dari ECO Shop. ---------------- 

 Susuncara Peraduan 
 1. Sertakan nama, nombor telefon, alamat emel & nama cawangan yang dikunjungi.
 2. Hantar langkah-langkah DIY, senarai barang yang digunakan dari ECO Shop & info/tips berkaitan ciptaan DIY tersebut. 
 3. 6 DIY Kings & Queens akan dipilih. Pemenang akan dijemput ke studio kami untuk rakaman DIY mereka & akan dipaparkan di laman Facebook ECO Shop Malaysia! 

 Hadiah wang tunai RM500 & paparan eksklusif ciptaan DIY di laman Facebook ECO Shop Malaysia & cawangan. 
 Join Now >> https://bit.ly/2IB4lrp 
Adalah anda the DIY King / DIY Queen yang akan datang? 
#ECOShopMalaysia #ECORM2 #ECOLiving #ECODIYKING ---------------- 

 Terma & Syarat: 
 ➤ Peraduan ECO Shop DIY King akan berlangsung selama sebulan (16 April - 15 Mei 2019). Penyertaan terakhir pada 15 Mei 2019, 11.59pm. 
 ➤ Semua penyertaan mesti mengikuti aturcara peraduan yang disertakan.
 ➤ Ayat/Kandungan provokatif, lucah atau tidak sopan dilarang sama sekali dalam setiap penyertaan. ➤ Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kritetia & pemilihan pihak pengurusan sendiri. 
 ➤ Pemenang akan diumumkan pada 18 Mei 2019. 
 ➤ Pihak pengurusan berhak membuat perubahan pada peraduan tanpa notis awal.


NONA MELANCARKAN PRODUK KETUPAT BARU UNTUK MENAMBAH KEPELBAGAIAN HIDANGAN SEPANJANG RAMADAN-RAYA TAHUN INI

ASSALAMUALAIKUM...
NONA, melancarkan produk ketupat baru untuk menambah kepelbagaian hidangan sepanjang Ramadan-Raya tahun ini!


Mempelbagaikan Hidangan Anda

Bulan Ramadhan dan Hari Raya merupakan musim makanan dan kuih-muih bagi masyarakat Melayu yang beragama Islam. Memandangkan musim perayaan bakal menjelang tidak lama lagi, ahli keluarga pasti sibuk dengan persiapan juadah di dapur. Sejajar dengan perubahan masa, kini rakyat Malaysia mencari penyelesaian yang membolehkan mereka meluangkan lebih banyak masa bersama ahli keluarga dan sahabat.

Salah satu juadah makanan yang ikonik dengan Ramadan dan Hari Raya ialah ketupat. Secara tradisionalnya, penyediaan ketupat memerlukan kemahiran menganyam dan mengambil masa lebih kurang 4 jam untuk dimasak. NONA, pengeluar makanan tempatan berbangga mempunyai sejarah paling lama dalam menghasilkan ketupat yang mudah dan sihat di dunia. Ia bukan sahaja memiliki rangkaian produk ketupat yang pelbagai, malah juga mempunyai Ketupat Mini, Ketupat Lemang, Ketupat Palas dan Ketupat Nasi Dagang. Kini, dua inovasi terbaru dalam rangkaian produk ketupat ialah Ketupat Palas Durian dan Ketupat Palas Pulut Hitam. Bertepatan musim durian dan sambutan Hari Raya Hari Raya bakal disambut pada bulan Jun. Pengguna kini boleh menikmati pulut dan durian serentak di dalam produk Palas Durian.

"Kami memahami masa dan usaha yang diperuntukkan bagi menyediakan juadah. Oleh itu, NONA menawarkan penyelesaian yang mudah di dapur anda!” kata Pengurus Jenama, Sri Nona Industries Sdn Bhd, William Wee.

“Apabila tiba Hari Raya, masyarakat melayu pasti teruja. Kesempatan ini Nona membantu mengeratkan jalinan kasih sayang dengan hidangan yang bukan sahaja mudah disediakan, malahan lazat,” kata William lagi.

NONA, salah satu jenama generasi rakyat Malaysia yang menawarkan hidangan sejak tahun 1975. Urusan memasak menjadi lebih menyeronokkan dan kurang meletihkan. Bermula dari sahur, buka puasa dan hidangan Hari Raya, produk Nona sentiasa terhidang di atas meja.

Rangkaian penuh NONA Ketupat:-



-T A M A T-

Mengenai Sri Nona Industries Sdn Bhd
Sri Nona ditubuhkan sejak tahun 1975 sebagai sebuah syarikat perdagangan. Pada peringkat awal, ia beroperasi sebagai pengilang berskala kecil dan pada tahun 1988, ia berjaya berkembang menjadi satu pengeluar makanan dengan sijil Halal sehinggalah ke hari ini. Dengan visi mahu memenuhi citarasa tempatan, Pasukan R&D dan Pengeluaran Sri Nona berusaha keras untuk menghasilkan produk yang mampu memenuhi ekspektasi pengguna. Produk utama Sri Nona ialah ketupat, sos tiram, minuman halia, rangkaian pencuci mulut dan banyak lagi. Sri Nona juga berjaya menembusi ke pasaran-pasaran antarabangsa hasil kerjasama dengan MATRADE. Sri Nona berazam untuk menjadi jenama pilihan yang menawarkan produk berkualiti kepada semua isi rumah di Malaysia. Maklumat lanjut, sila layari laman web:www.nona.com.my


MAJLIS AMAL RAMADHAN MADRASATUL QURAN AR REDHA

ASSALAMUALAIKUM..
Assalamualaikum wbt. Berita baik buat anda semua, peminat setia UNIC. Diorang akan datang ke Pasir Gudang untuk iftar bersama tau! - Wah excited nya !!

 - Yang lagi bestnya , diorang akan pimpin banyak acara. Antaranya : 
 1. Tazkirah Ramadhan 
2. Azan 3. Persembahan nyanyian 5 buah lagu 
4. Mengimamkan solat sunat terawih _ Bilatu? tak sabarnya.. Macamana nak booking? Kang melepas pula kami nak join. 
Ok korang baca sampai habis ya... MAJLIS AMAL RAMADHAN MADRASATUL QUR'AN AR REDHA (Iftar bersama kumpulan UNIC) 

 Tarikh : 12 Mei 2019 Tempat : Dewan Serbaguna Taman Bukit Dahlia Pasir Gudang 

 Bayaran satu kepala sangat berpatutan. Kerana kami menyediakan pelbagai juadah yang sangat istimewa. Memang berbaloi-baloi sangatlah korang. Makan sedap, dapat duduk Konsert Live , merasa jadi makmum pula tu. Tunggu apalagi? Ayuh daftar sekarang !!! Hubungi 01111140190 Tekan link dibawah untuk tempah. www.wasap.my/+601111140190/iftarUNIC www.wasap.my/+601111140190/iftarUNIC www.wasap.my/+601111140190/iftarUNIC


FESTIVAL KONVOKESYEN KE-62

ASSALAMUALAIKUM...
FESTIVAL KONVOKESYEN KE-62
Fesko kini kembali lagi !!Ayuh ramai - ramai ke Festival konvokesyen UTM kali ke-62 untuk merasai suasana FESTIVAL TERBESARR UTM 

Tempat: DATARAN UTM JOHOR BAHRU 
Tarikh: 23 April hingga 2 Mei 
 Terdapat pelbagai AKTIVITI yang MENARIK serta JUALAN RAYA yang ditawarkan dengan harga yang amatlah berpatutan!! DAN tidak lupa juga ARTIS - ARTIS KESAYANGAN anda bakal membuat persembahan !!!! Apa tunggu lagi?? 'SAVE' the date guysss !!! 

Jangan lupa untuk ikuti kami di media sosial kami untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut. Facebook: facebook. com/festivalkonvokesyenutm Twitter: twitter. com/fesko62_utm Instagram: instagram.com/fesko62_utm #fesko62 #extraordinary #synergy #excellence #highonfesko #utm #jkmktr #jkmk9k10 #5etp #ramadhantiba #feskoraya #shoppingrayafesko #jomrayafesko #love #humanity #respect

WORDLESS WWDNESDAY #769 - NOSTALGIA SELIPAR NI

ASSALAMUALAIKUM..

p/s kalau dapat pakai selipar ni dulu adoiii bangganya sehhh...sekarang ni ada jual lagi ke selipar bata ni ek..

KARAOKE SINGING COMPETITION 2019

ASSALAMUALAIKUM..
Karaoke Singing Competition 2019 anjuran SDS Bakery & Café! 
 Korang bersama keluarga memang kaki karaoke? Nah admin nak bagitahu sempena ‘Parent’s Day’ ini pihak SDS Bakery & Café menganjurkan ‘Karaoke Singing Competition 2019’ pada 27 April 2019 (Sabtu) bertempat di Loud Speaker KTV Taman Sutera. 

10 peserta yang terbaik dari ujibakat akan ke peringkat terakhir dan berpeluang untuk memenangi hadiah lumayan berbentuk wang tunai sehingga RM15, 000! Selamat ber-karaoke bersama keluarga & Good luck nanti! Daftar pada link ni (Klik link), http://bit.ly/SDSWeSing2019 

 27 April 2019 (Sabtu) 
 Loud Speaker KTV Taman Sutera 
12.00pm – 5.00pm Facebook Page SDS Bakery & Café (Link), https://www.facebook.com/sdsgroups/ Instagram SDS Bakery & Café (Link), https://www.instagram.com/sdsgroups/ Ikuti [@johorevent] di Twitter & Instagram untuk mendapatkan maklumat terkini event sekitar Johor #JohorEventApril #KaraokeSingingCompetition2019 #SdsBakeryandCafe


VIVO V15 PRO'S AL SUPER-WIDE ANGLE CAMERA PROVIDES A WIDER PERSPECTIVE

ASSALAMUALAIKUM...
Vivo V15 Pro's AI Super-Wide Angle Camera Provides
A Wider Perspective

The Vivo V15 Pro, the latest V series smartphone launched by vivo Malaysia, provides a better experience on shooting mobile photographs by leaps and bounds. Its AI Triple Camera is built up of 48 Million Quad Pixel Sensor, 8MP AI Super-Wide Angle Camera, a 5MP Depth Camera and upgraded AI algorithms.



The 8MP AI Super-Wide Angle Camera of Vivo V15 Pro expands the view to a wider angle – especially when the user needs to capture a more stunning landscape scenery when they travel. The angle of 120 degrees brings you a wider perspective that covers most of the views inside your mobile’s photo.

Photographer Arthur Chen captured his photos with the vivo V15 Pro’s Super-Wide Angle Camera when he visited Batu Caves recently. The remarkable and phenomenal pigment of Batu Caves has been recorded by using vivo V15 Pro easily and its magnificent structure could be accommodated through the mobile phone’s lens.



The Vivo V15 Pro’s main camera features a 1/2.25-inch sensor, a huge F/1.8 aperture, and 48 million physical pixels each 0.8μm large. To improve photosensitivity and picture quality, the V15 Pro uses the “four-in-one pixel” professional technology to combine four adjacent pixels into a single 1.6μm large pixel, delivering high-quality 12MP photos, while ensuring your night shots are clearer than ever.

The AI Super Wide-Angle Camera on V15 Pro helps their users to snap the spectacular architecture in just one simple click.
To view more images from Arthur, you can follow him on his Facebook athttps://www.facebook.com/arthurchen.1.

Vivo smartphone users are encouraged to join and share their image captures at the Vivo Fan Group here:https://www.facebook.com/groups/vivoSmartPhoneForumMalaysia.

Vivo V15 Pro Key Specifications:
·       Ultra FullViewä Display
·       World’s First 32MP Elevating Front Camera
·       AI Triple Camera Shoot Iike a Pro
·       8GB RAM + 128GB ROM

For more information on the new Vivo V15Pro, head over to www.vivo.com/my.

###

For further information, please contact:
Name: Lynn Dhia
Mobile: +6012 623 2991

About Vivo
Vivo is a leading global technology company committed to creating trendsetting smart mobile products and services. Vivo is devoted to forming a vibrant mobile internet ecosystem, and currently owns and operates an extensive network of research operations, with R&D centers in the US (San Diego) and China (Dongguan, Shenzhen, Nanjing, Beijing and Hangzhou). These centers focus on the development of cutting-edge consumer technologies including 5G, AI, mobile photography and next-generation smartphone design.
Vivo has over two hundred million users enjoying its mobile products and services around the world. Vivo is present in 18 markets globally and features offline retail stores in over 1,000 cities worldwide.



Tuesday, April 23, 2019

DEKO FEATURE WALL GUNA KAYU RM2

ASSALAMUALAIKUM...
DEKO FEATURE WALL GUNA KAYU RM2 | Satu lagi ilham deko yang boleh kita mencuba melakukannya sendiri...deko untuk feature wall yang menarik di dalam kediaman kita...pada korang yang ingin mencuba membuatnya sendiri bolehlah melihat gambar dibawah ini,mana tahu akan dapat lagi ilham deko yang lebih menarik lagi...ILHAM DEKO akan memberikan insprasi buat korang mencuba melakukannya sendiri...jom kita lihat contoh-contoh feature Wall yang menggunakan kayu RM2 sahaja tapi boleh menjadikan deko rumah jadi cantik dan menarik...
Cantikkan korang bila dah siap mendekonya..?Pilihan dan citarasa ikut hati kita sendiri mana yang cantik..kalau korang kreatif feature wall rumah korang akan jadi lebih menarik kerana citarasa ikut selera tuan rumah sendiri...korang tak teringin ke nak mencuba membuatnya sendiri..kalau ada yang teringin tu selamat mencuba yer...

p/s deko untuk raya nanti..

DEKO MENARIK BILIK TIDUR 

ASSALAMUALAIKUM...
DEKO MENARIK BILIK TIDUR | Kita dah tengok deko ruang tamu tempohari jadi kali ni kita lihat pula deko untuk bilik tidur..pada korang yang suka berdeko pasti teruja bila lihat ilham deko dari die orang ni...mana satu ada yang berkenan di hati,bolehlah mencuba mendekonya yer..kalau dah join kelab deko ni memang macam-macam dekorasi yang dapat kita lihat pada setiap rumah ahli-ahli deko...gambar mama share dari ILHAM MEDIA..












Macam mana korang ada yang berkenan tak..? Kalau ada yang berkenan bolehlah mencuba mendeko bilik tidur korang nanti..boleh juga nampak perubahan di hari raya nanti kan...okay korang selamat mendeko..

p/s seronoknya tidur dalam bilik yang cantik...

MARVEL-RELATED SEARCHES ON CAROUSELL OUTNUMBERED GAME OF THRONES’ BY OVER 14 TIMES

ASSALAMUALAIKUM..
MARVEL-RELATED SEARCHES ON CAROUSELL
OUTNUMBERED GAME OF THRONES’ BY OVER 14 TIMES

Carousell determines which pop-culture juggernaut has the bigger April

This April will go down in history for two things, and two things only – the highly anticipated release of Marvel’s Avengers: Endgame and the final season of popular TV series, Game of Thrones (GOT).

Both premieres are happening so close together and the franchises have begun to occupy more and more of Carousell users’ minds, with over 30,000 searches on the classified marketplace for Marvel and GoT related listings.

Interest in both franchises naturally approached a fever pitch as each respective premiere date drew near, and this was reflected in Carousell’s search data. From January to April 2019, the total number of searches for Marvel increased by a little over 115%, and the total number of searches for GoT by a staggering 345%.


Both are cultural behemoths, with stories that span across years and an overwhelmingly large and intricately linked web of characters, culminating in April. Zooming into the first two weeks of the month, where the excitement really takes off, reveals how truly popular each franchise is among Malaysians.

Marvel-related searches in Malaysia completely dominated GoT-related searches, with more than 28,000 searches, outnumbering them by over 14 times. It has accounted for almost 0.24% of all searches made on Carousell in the past four weeks.

According to Carousell’s global in-app statistics, the most searched character of all time in the Marvel Universe is none other than the charismatic billionaire, Iron Man, with more than 500,000 searches to his name.


The original Avengers line-up, Hulk, Thor and Captain America also joined Iron Man as the top searched characters on Carousell. Meanwhile, bad (or misunderstood) guy Thanos, saw almost 100,000 searches, placing him just behind Spider-Man.
On the other hand, GoT’s protagonist Jon Snow is the most searched for character with more than 1,800 searches. Surprisingly, the Night King is a close second with just over 1,600 searches. A clear case of life imitating art, as Jon Snow and the Night King head for an epic showdown in the final season.

The most valuable Marvel-themed item sold on the app was a limited edition Avengers themed pinball machine for more than USD4,000 (RM16,595.60). Meanwhile, an entire set of 32 Game of Thrones Funko Pop toys was sold for USD610 (RM2,530.83) in Singapore.

If you’re looking to get your hands on any Marvel or GOT merchandise, look no further than Carousell. Even better, if you’re sitting on some themed merchandise, now it’s the time to make some extra money and list them on Carousell.



###

For all media inquiries, please contact our Media Centre:
Sim Teong Eu
+6016 215 2328

About Carousell
Carousell is a classifieds marketplace that makes selling as easy as taking a photo, buying as simple as chatting. Launched in August 2012, Carousell now has a presence in seven markets across Asia. With almost 200 million listings, we are one of the world’s largest and fastest growing marketplaces in Southeast Asia, Taiwan and Hong Kong, and is backed by Rakuten Ventures, Sequoia India, 500 Startups, Golden Gate Ventures, DBS and EDBI. In Malaysia, Carousell has a diverse range of products in 34 categories, including fashion & beauty, lifestyle gadgets and muslimah fashion. Download the app for iOS or Android, and visit www.carousell.com for more information.


SDS 31ST & 32ND OUTLET OPENING AT THE MALL MID VALLEY SOUTHKEY

ASSALAMUALAIKUM..
SDS 31st & 32nd Outlet Opening at The Mall, Mid Valley Southkey


We’re pleased to announce our newest outlets opening in The Mall, Mid Valley Southkey! Join us for opening celebration and enjoy 30% discounts storewide at SDS Bakery and 30% discounts on selected menu at SDS Café, during 2 days opening promotion!

Date: 23 & 24 April 2019 Tue, Wed
Time: 10am onwards
Venue: The Mall, Mid Valley Southkey
SDS Bakery👉 Lot LG-039, Lower Ground
SDS Cafe 
👉Lot S-011 & Lot S-011A, Second Floor

Lucky draw with fabulous prizes including Sanrio Hello Kitty Town & Thomas Town entry tickets, Hello Kitty & Thomas Town files, SDS A-LI tumbler, Eminent Reflexology discount vouchers are available with minimum spend of RM30 for bakery and RM50 for café. While stocks last.

See you there!

Monday, April 22, 2019

GRAB YOUR VIVO V15 OR Y91C AT CELCOM FOR FREE

ASSALAMUALAIKUM...
Grab Your Vivo V15 or Y91C at CELCOM for FREE
Enjoy a brand new Vivo V15 or Y91C when you sign up with Celcom Mobile Plans


Celcom Axiata Berhad is offering Vivo’s latest smartphones, the Vivo Y15 and Y91C for free when you sign up with Celcom Mobile Plans.


The AI Triple Camera Shoot like a Pro Vivo V15 smartphone is the latest offering from the brand, featuring the world’s first Front Elevating 32 megapixel camera widely known as the selfie phone.
The AI Triple Camera Shoot like a Pro Vivo V15’s main camera boasts 24 million photosensitive units. Add in its 1/2.8-inch sensor with an f/1.78 aperture, 1.28um×1.28um pixels and Dual Pixel Focusing, and the result is supremely clear photos. In addition, an 8MP AI Super Wide-Angle Camera and 5MP Depth Camera helps you capture every wonderful moment. V15’s processor is a 2.1GHz octa-core CPU, with 6GB RAM and 128GB storage. It allows users to enjoy a smooth gameplay and run multiple apps simultaneously. Plus, the latest Android 9.0 and Funtouch OS 9 is guaranteed to optimise energy management and deliver prolonged phone usage.


The Y91C is the newest Y series smartphone launched in Malaysia. Vivo Y91C features a wide, 6.22” with a water drop notch design, offering one of the widest viewing areas in its price range, with a screen-to-body ratio up to 88.6%. The device is also designed with an elegant colour gradient, plus a glossy finish and 3D curved edges, allowing it to wow from the back as well as the front


With the Vivo Y91C, you’ll be able to stay connected all day long, thanks to the high-capacity 4030 mAh battery. You’ll also get 2GB RAM and an octa-core processor, allowing you to multitask or switch between different apps with ease. Best of all, the built in 32GB ROM is expandable up to 256GB, so you can store more photographs, videos, or whatever you like.
Capture pictures effortlessly with the built-in AI algorithms of the Vivo Y91C. The device automatically beautifies your images according to subject and lighting conditions, making sure that you can snap the best pictures without having to manually adjust photography settings.
For more information on Celcom’s offerings, please visitwww.celcom.com.my or visit Vivo Malaysia on FacebookInstagram,Twitter and YouTube.

###

For all media inquiries, please contact our Media Centre:
Lynn Dhia
012 – 6232 991

About Vivo
Vivo is a leading global technology company committed to creating trendsetting smart mobile products and services. Vivo is devoted to forming a vibrant mobile internet ecosystem, and currently owns and operates an extensive network of research operations, with R&D centers in the US (San Diego) and China (Dongguan, Shenzhen, Nanjing, Beijing and Hangzhou). These centers focus on the development of cutting-edge consumer technologies including 5G, AI, mobile photography and next-generation smartphone design. Vivo has over two hundred million users enjoying its mobile products and services around the world. Vivo is present in 18 markets globally and features offline retail stores in over 1,000 cities worldwide.
More information about our innovative smartphones can be found atwww.vivo.com/my.