Monday, December 24, 2018

LAYAN MOVIE AQUAMAN DENGAN ANAK

ASSALAMUALAIKUM...
Layan Movie Aquaman Dengan Anak | Semalam terlayan juga movie Aquaman ni dengan anak-anak..nak biar anak-anak pergi sendiri risau pulak sebab waktu tayangannya di sebelah malam...jadi mak dan ayahnya ni layankanlah sekali...
Lepas isyak kami gerak keluar rumah menuju ke MBO UMall...sekejap jer dah pun sampai ke MBO..anak-anak terus ke kaunter ambil tiket yang telah ditempah secara online...lebih mudah kalau dah tempah tiket lebih awal ni,datang terus ambil tiketnya...

Hubby sempat berposing kat sini...kena juga bawa baju sejuk sekali kalau tak mahu kesejukkan semasa menonton nanti...

P/s best juga jalan ceritanya...


6 comments:

  1. Fuh esok cuti 25hb baru rancang nak tonton hihi

    ReplyDelete
  2. best tak mama movie dia.. kita belum sempat tengok lagi..

    ReplyDelete
  3. ramai yg review kata best movie Aquaman ni

    ReplyDelete
  4. Best ehh, review cket mama..hehehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..ain pun masih belum sempat lagi nak tengok movie ni..

    ReplyDelete