20 September 2018

# contest # giveaway

BLOG WALKING SEGMENT BY KASIHJUJU

ASSALAMUALAIKUM...

Blog Walking Segment by KasihJuju | Assalamualaikum semua.. dah lama tak join segmen blogwalking.. Dilah pun busy sikit, nak update blog pun kadang takde masa.. tapi tetap nak join jugak.. ada masa nanti boleh blogwalking blog kawan2.. Jom kita ramai2 join segmen dari Juju ni..



Syarat Penyertaan:
  1. Wajib ada blog.
  2. Buat satu entri bertajuk: Blog Walking Segment by KasihJuju
  3. Letakkan banner segmen dan link kan semula ke entri ini,
  4. Follow blog Kasih Juju,
  5. Follow Facebook Page Blog Kasih Juju -->
  6. Follow Instagram Helmi Julia di www.instagram.com/helmijulia
  7. Publish dan tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Segmen ini bermula dari 19 September 2018 hingga 30 September 2018 jam 11.59pm

16 comments:

  1. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    bw sini dan follow!

    ReplyDelete
  2. singgah blogwalking dari segmen juju ye mama sayang...
    http://kisahsidairy.com/2018/09/19/blog-walking-segment-by-kasihjuju/

    ReplyDelete
  3. Terima kasih support segmen Juju.
    Jangan lupa blogwalking peserta segmen ya.

    http://www.kasihjuju.com/2018/10/senarai-peserta-blog-walking-segment-by.html

    Love,
    Juju

    ReplyDelete
  4. #jmbelog jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama.

    <a href="http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html?m=1> Blog Walking Segment by KasihJuju</a>

    Terima kasih 😍🤗

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mama.. Dilah datang blogwalking di sini.. dari segmen yang sama
    http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  8. Assalam.. salam mesra. BW dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..

    Datang singgah dari segmen sama

    Blogwalking Segmen by Kasihjuju

    Done follow sini

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  11. selamat pagi , singgah melawat di pagi hari . semoga dipermudahkan urusan untuk hari ini :")

    baru berkesempatan nak blogwalking. maaf ya:')

    http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete