05 January 2018

# shaklee

SHAKLEE | AMBIL STOK LAGI

ASSALAMUALAIKUM...
Hari ni pergi lagi teman anak mama ke branch Shaklee kat Taman Molek...ada order dari customer yang perlu diambil...mama ni sokong dari belakang bisness kecil-kecilan anak-anak ni...tak apalah mula dari bawah dulu in sha Allah mama akan sentiasa mendoakan agar anak-anak terus berjaya pada satu hari nanti...



Supplement yang diambil pada hari ini...bulan lepas promosi produk Vivix, bulan ni pula promosi produk Omega Guard pula...pada korang yang ingin mencuba produk supplement Shaklee ni bolehlah menghubungi agen-agen Shaklee yang berdaftar, nak order dari anak mama pun boleh saja just call/whatsapp no hp di bawah ni..
Nurul Ain - 019 7019384
Nurul Azelynn - 011 2161 0247
Nurul Syazwane - 018 7940601

Entri berkaitan : 





1 comment:

  1. wah...berbisnes eh anak mama...good luck..

    ReplyDelete