Thursday, December 21, 2017

REUNION FAMILY ARWAH HJ HASSIM MALEK 1

ASSALAMUALAIKUM..
 Reunion family mama telah diadakan di Batu Pahat pada 16 dan 17 Disember lalu...kami menyewa sebuah homestay yang mempunyai 7 bilik dan setiap bilik dilengkapi dengan bilik air..nasib baik ada juga yang tak dapat datang pada hari tersebut kalau semuanya ada memang tak cukup bilik pada hari tu...tapi kalau ramai juga pada hari tersebut kami dah sepakat warga lelaki akan tidur di ruang tamu manakala budak-budak dan kaum perempuan akan tidur di bilik saja.. 

Pintu masuk Homestay29...


 Ini bilik yang ke 5 rasanya...
dah tak ambil gambar disetiap pintu bilik maka agak-agak jer...mana yang teringat jer la...


Bilik ke 4..
untuk family ramai haruslah menggunakan bilik besar ini...


Bilik ke 7...
mama dan anak mama kami berkongsi bilik yang sama ni...senang dapat bilik besar sekali satu family...


Bilik ke 3...
kecil sedikit hanya ada single bed saja...3 bilik lagi tak sempat nak snap gambarnya...alhamdullilah okay juga homestay ni...nasib baik dapat juga homestay ini memandangkan kami buat reunion ni pun secara mengejut ...rasanya tahun depan kena planning lebih awal kalau nakkan homestay yang lebih baik lagi...


p/s okay la nama pun reunion mengejut ni...

1 comment:

  1. bagus jugak homestay ni, ada 7 bilik termasuk bilik air

    ReplyDelete