Monday, July 24, 2017

SINGGAH SEBENTAR SAJA

ASSALAMUALAIKUM...
Haii korang...cerita 2 hari lepas selepas balik dari review makan-makan kat Ejohng Concept...terima kasih kat team JDT Blogger sebab sudi hadir ke rumah mama..kesian kat Mia,Hernee dan Dilah datang ke rumah mama sekejap saja tanpa dapat makan dan minum...next time datang lagi yer mama buat makan-makan sikit dan mama masakkan asam pedas ikan mayong untuk semua..


Posing memang tak boleh dilupakan bagi kami..wefie la kita bersama-sama yer... 


sempat juga cucu grandma ni menyelit nak bergambar bersama..pada kawan-kawan yang sudi jomlah singgah ke blog JDT Blogger ni yer klik jer nama mereka

p/s nanti kita gathering lagi yer..


6 comments:

  1. Terima kasih mama.. saje terjah rumah mama.. bukan datang nak makan minum pun.. tp syok tengok rumah mama.. cantik dan elok jer tersusun semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala rumah hiasan yg biasa2 jer dilah...x ada yg istimewanya...

      Delete