04 April 2017

# cerita family # jenjalan

MINUM PETANG DI FOOD COURT AEON BUKIT INDAH

ASSALAMUALAIKUM...
Kalau dah jenjalan mesti tekak atau perut akan terasa lapar dan.dahagakan...jadi bila dah jenjalan kat Aeon ni food court la tempat yang paling sennag dan mudah...ada playground juga disediakan untuk kanak-kanak....



kami sekeluarga beli menu yang simple saja untuk minum petang...menantu mama order pizza dan anak mama yang kedua beli takoyaki...


Dak Darwisy pun dapat minuman kegemarannya milo ais dan mee goreng budak sekolah...mee simple tanpa sayuran yer...


sambil minum sambil berborak...nape la anak mama yang bongsu ni...suka sangat buat muka macam tu...abaikan jer la yer...dah hilang dahaga dan perut pun dah berisi sedikit apa lagi jom la kita meronda lagi...

p/s cuti hujung minggu jer la dpt together sesama mcm ni...

6 comments:

  1. bestnya bonding time with family kan ma..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaa jalan ramai ramai cemniii.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. nape diorang buat milo ais sedap ek..haissh
    JanjiKita

    ReplyDelete