21 April 2017

# cerita anak-anak

KOLEKSI BUKU DORAEMON DAH HILANG

ASSALAMUALAIKUM...

Inilah antara buku komik yang anak mama suka dulu...salah satu buku komik yang jadi simpanan anak mama masa kecil dulu...Bila tengok buku Doraemon ni teringat mama memang setiap minggu akan belikan anak mama buku komik dan buku cerita Doraemon ini...banyakkan kalau setiap minggu beli buku dan komik ni...bila dikumpulkan dalam sebulan memang banyak dalam simpanannya...


Tapi sayangnya bila pindah ke Johor banyak buku-buku koleksi dan komik diberikan pada anak jiran mama...kalau disimpan dulu memang dah jadi koleksi vantage ni...hanya ada beberapa buah buku Doraemon yang tinggal...sekarang ni turunkan pula pada dak Darwisy yang suka sangat dengan buku Doraemon ni...

p/s utk anak-anak minat membaca...


12 comments:

  1. wah,...kita dulu suka baca buku doraemon ni..tapi bila nampak bersepah..mak terus buang..hahaha
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alorr sayang nya...suka sepahkan kot...

      Delete
  2. koleksi kami dah kena jual..huhu...anak-anak mak semua dah besar
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayangnya..nape x simpan boleh anak2 pula yg baca...

      Delete
  3. fae pun suka baca komik Doraemon dulu hehe even now pun masih suka tgk ke-cute-an kartun tu ehehe

    ReplyDelete