23 April 2017

# cerita family # jenjalan

JENJALAN HUJUNG MINGGU

ASSALAMUALAIKUM...

Aktiviti hujung minggu kami sekeluarga..kali ini bawa budak kecik berdua ni ke JBCC...jenjalan ke Angry Bird Park...ramai juga yang beratur nak masuk ke taman tema ni...


Mama Darwisy dan Damia di kaunter pertanyaan..survey harga tiket Angry Bird..nak masuk tadi rasa macam sesak sangat...kita datang semula dilain kali...


Hanya dapat snap sekeping dua gambar di sini..


Dak Darwisy tak lepas peluang bergambar dengan patung Angry Bird tu...


Sempat snap gambar kami bersama ...


Welfie dengan hubby juga...


Dak Darwisy sekarang ni dah pandai nak bergambar pula...posing saja..


Bergambar bersama atok pula...

p/s jom tengok bola pula mlm ni..


4 comments:

  1. Blogwalking sambil tenguk bola.
    JDT mendahului 2 - 0

    ReplyDelete
  2. sempat lg WP sambil tengok bola jenjalan blogwalking yer...

    ReplyDelete
  3. Macam seronok jer Angry Bird park tuh. hehe

    ReplyDelete