27 August 2015

# contest # giveaway

Painting Potret Giveaway By Azhafizah

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Bila jenjalan kat blog fiza tadi terpandanglah mama giveaway Painting Potret Giveaway ini...tergerak juga nak join bila tengok gambar-gambar potret yang telah dipaintingkan ini..semuanya cantik-cantik belaka..oleh itu mama nak juga ikut join sekali mana tahu ada rezeki mama nanti..In sha Allah...


Nak join klik banner di atas...

Cara-cara nak join Painting Potret Giveaway untuk blogger
1- Buat entri bertajuk "Painting Potret Giveaway By Azhafizah"
2-Letakkan banner di atas dan linkkan ke entri ini
3-Letakkan link blog http://www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog * jika ada bloglist untuk follow up giveaway 
4-Follow blog http://www.azhafizah.com / Instagram : azhafizahmdnor *jika tiada instagram boleh join juga
6-Letakkan gambar (single,close up,jelas,high pixel,gambar asal tanpa edit 360)
7-Publish entri dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan komen di bawah

3 gambar yang menepati ciri-cirigambar yang terbaik akan dipainting potret.Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye..Senang jer kan syarat-syarat dia.So jempulah join beramai-ramai.

Contest bermula dari 22 Ogos - 30 Ogos 2015,11:59 PM

Inilah gambar yang akan mama pertaruhkan...jika berjaya mungkin potret ini akan menjadi satu kenangan terindah nanti...tak tahu la ianya menepati ciri-ciri yang diperlukan atau tidak..harap-harap ada rezeki mama nanti In sha Allah...




6 comments:

  1. Semoga ada rezeki mama nanti

    ReplyDelete
  2. Moga berjaya Mas
    Cantik paintingnya macam gambar betul kan..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete