03 November 2014

# cerita family # jenjalan

Pesta Konvo UTM

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Pagi semalam mama dan family dapat juga ke sini ke tapak pesta konvo di UTM...nak ikutkan bukan jauh sangat pun kalau nak pergi dari rumah tapi ketiadaan masa tu yang terpaksa tunggu hari semua bercuti baru boleh berjalan...

kalau hari biasa memang tak ada masa nak jenjalan...semua ada kerja yang perlu dilakukan balik kerja pun dah petang..nak pergi ke sini bila dah malam memang dah rasa malas...jadi tunggu jer la hari semuanya ada...pesta konvo ini diadakan pada 20Oktober -5 November nanti...




Banyak juga gerai-gerai yang menjual baju di sini...bermacam-macam ada...kalau teringin nak membeli kenlah pandai-pandai menawar dan cari kedai yang boleh bagi harga berpatutan...



baju melayu budak ini pula dijual dengan harga Rm10 jer sepasang...rasanya harga yang dijual memang berbaloi-baloi sungguh..


gerai permainan kanak-kanak juga banyak terdapat di sini...memang seronoklah anak-anak bila lihat banyak permainan yang dijual...


t'shirt kanak-kanak pula dijual dengan harga Rm 6 sehelai...





kebetulan ada tapak race motosikal kecik di sini...sambil lalu boleh berhenti sekejap melihatnya...


 p/s mood jenjalan hujung minggu...

6 comments:

  1. mcm2 ada ya . baju kurung tu klu raya confirm dah jadi 30 hinggit .

    ReplyDelete
  2. bila ada majlis graduasi ianya ibarat pesta.... tiba-tiba rindu nak konvo...

    ReplyDelete
  3. murah-murahnya barang dekat pesta konvo ni mama..

    ReplyDelete
  4. minggu dtg kedah plak mama.. ada pesta konvo UUM..

    ReplyDelete
  5. amboi murah2 nampak brg..haruslah ramai yang serbu nnti.

    ReplyDelete
  6. Mama, tudung Mesir ada jual kat pesta konvo tu tak?
    Hehe biasalah tudung.

    -wina1979-

    ReplyDelete