20 November 2014

# Aidijuma

Model Koleksi Aidijuma

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Kalau dah banyak sangat koleksi macam ni la gayanya...setiap sehelai bila dipakai mesti nak ambil gambarnya...bila dah banyak helai memang banyaklah gambarnya...bila dah banyak gambar nak juga tayang kat sini...konon nak jadi model tudung AJ la ni...mana boleh Datin pun lagi cantik eloklah dia yang jadi model tudung dia sendiri...kita ni siapakan hanya peminat tegar tudung AJ jadi dapat menumpang sekaki cukuplah...

 
inilah antara koleksi tudung AJ yang sempat disnap gambarnya...banyak lagi tudung yang bila dah pakai terlupa pulak nak snap...kalau anak mama lagilah banyak gambar dalam simpanan dia...setiap hari mesti ambil gambar tudung AJ yang berlainan...punya la banyak mama lihat dalam kameranya...dari black label,green label,white label entah label apa lagi mama pun tak tahu...mama tumpang pakai sekaki cukuplah kan...

p/s memang sedap pakai tudung AJ ni...kalau dah pakai sekali mesti jatuh cintanya...

No comments:

Post a Comment