31 October 2014

# Legoland

MINILAND STAR WARS DI LEGOLAND

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
 
Jom kawan-kawan kita lihat gambar-gambar miniland Starwars yang terdapat di Legoland...semuanya diperbuat dari brick-brick lego...pada kawan-kawan yang ingin bercuti pada cuti sekolah nanti bolehlah membawa anak-anak ke Legoland...memang menyeronokkan dan rasailah pengalaman bersama anak-anak kita bila berada di sana nanti...














p/s mood sakit perut pulak...

2 comments:

  1. kami tengah aim nak bawak anak pi tengok miniland star wars nie. budak2 memang suka,kan.

    ReplyDelete
  2. wahhhh, ini by the time Ash dah pandai berjalan bercakap segala bagai ni...macam-macam ada...

    ReplyDelete