29 August 2014

# besday boy # Muhamad Darwisy Zulkarnain

Fridge Magnet Besday Awisy Dah Pun Siap

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..

Semalam sampai juga fridge magnet yang telah mama tempah...fridge magnet ni mama dah tempah dari minggu lepas lagi dan ianya adalah khas untuk majlis besday Awisy nanti...pada kawan-kawan yang ingin sekali menempah fridge magnet seperti ini boleh la ke blog Shida dan kalau nak tahu cerita mama bolehlah tekan sini...


 Inilah gambar yang telah mama berikan untuk diletakkan pada fridge magnet itu... dan ianya telah di lakarkan oleh blogger Shida untuk jadi lebih menarik lagi pada fridge magnet hari lahir Awisy ni...


Inilah dia hasil fridge magnet yang telah siap sepenuhnya dan telah pun selamat sampai semalam.. terima kasih pada Shida kerana button badge tu... dan juga telah sempat menyiapkan fridge magnet ini seperti yang telah dijanjikan..

p/s cenderahati kenangan...



9 comments:

  1. saya pun ada order dengan shidah FM ni
    sama satu batch dengan mama
    sebab saya nampak dia pose gambar FM mama dengan saya dekat wall FB dia =)

    ReplyDelete
  2. comel je...kekeke...nak satu :P

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak masz, wahh cantiknya. ritu nak tempah gak tapi last minute tak jadi . heeee

    ReplyDelete
  4. cantiknya..puas hati kan beli ngan shida nie

    ReplyDelete
  5. menarik jugak ni bagi FM masa besday.

    ReplyDelete