13 June 2014

# pemenang contest Ephyra

Ephyra Dah Sampai Ke Tangan

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Alhamdullilah !! hari ini sampai juga Ephyra yang telah mama menangi dari giveaway FASA PERTAMA di blog blogger Mialiana...terimakasih Mialiana dan Pn.Amiza kerana telah memilih mama dan pantun mama sebagai salah seorang pemenang dalam giveaway ini...

Selepas ini review  FASA KEDUA tentang penggunaan produk Ephyra menanti pula buat kesemua 30 orang peserta yang berjaya...pada kawan-kawan yang berjaya sama-samalah kita nantikan entri review terbaik mengenai produk Ephyra ini..jika berjaya akan terpilih pula dalam 10 yang terbaik pula...selamat berjaya kawan-kawan semua...

13 comments:

  1. alhamdulillah.tahniah mama.
    kita ketemu nanti.hihi

    good luck mama

    ReplyDelete
  2. tahniah mama.. hehe ~ leen punya tak sampai lagi.. next week kali. hehe! goodluck neh untuk fasa ke2 plak :)

    ReplyDelete
  3. tahniah mama.. good luck utk fasa seterusnya..

    ReplyDelete
  4. asmkm.macam best je produk ni Mas..

    ReplyDelete
  5. nnt boleh update hasil lepas gunakan ni..kan2

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, tahniah ye mama :)

    ReplyDelete
  7. tahniah ... dah blh start minum dah tu ...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum mama. Tak sabar nak tengok kesannya nanti :D

    ReplyDelete
  9. sama2 ya mama.. all the best...

    ReplyDelete
  10. Tahniah ..chaiyok chaoiyokkk mam..

    ReplyDelete
  11. tahniah mama ;)
    shida pn dapat juge..

    ReplyDelete