07 February 2014

# ais krim

Sedapnya Dah Sampai Ke Tekak

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....



bila dah petang macam ni mata dok terpandang gambar aiskrim ni... memang sedap kalau dapat makan...rasa macam dah sampai kat tekak mama ni jer...tak kira nak juga makan dan cari ais krim yang macam ni juga... hehehee dah macam mengidam la pula mama ni...

p/s mana nak cari ais krim macam ni ekk...

2 comments:

  1. aduhh petang-petang nie memang haus.. sedapnya kalau dapat makan ice cream

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  2. yang ni macam dia jual kat kiosk je kan
    sebab aiskrim dia penuh

    kalau kat supermarket tu leper je duduk dalam mangkuk :)

    ReplyDelete