20 February 2014

# Legoland

Annual Dinner Legoland 2014

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Semalam anak mama telah ke majlis makan malam legoland untuk kali yang ke dua...majlis untuk kali pertama dulu telah diadakan di Persada Johor Baharu nak tahu cerita tekan sini...

kali ini bertukar tempat dan telah diadakan di The Zone Setulang Johor...mama pun nak cerita panjang-panjang pun tak tahu keadaan suasana malam tadi jadi hanya mampu selitkan beberapa keping gambar di sini untuk tatapan kawan-kawan semua...okay la kita tengok gambar jer la yer...

anak mama bersama teman opisnya...

sesi pendaftaran 



 tak tahu mama nak beritahu siapa mereka...mungkin antara staff atasan legoland...
hanya pekerja legoland jer yang tahu..

persembahan tarian bollywood....



sesi cabutan bertuah..
anak mama nombornya tak bertuah agaknya malam tadi..
tak ada satu pun yang sangkut..

antara hidangan yang disediakan semalam...

5 comments:

  1. salam mama..mesti seronok kan Annual Dinner kat legoland tu...

    ReplyDelete
  2. wah2. tema bollywood gitu. shah rukh khan tak de ke. hehhee :D

    ReplyDelete
  3. salam singgah ptg
    sory x leh nak komen banyak bz day

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak masz, wahh bestnya Annual Dinner ~~~

    ReplyDelete
  5. kak, riki2 la tiket murah..hahahah..teringin nak pergi tu.

    ReplyDelete