25 October 2013

# info

Budget 2014

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jom kekawan kita mendengar apa keistimewaan yang akan rakyat perolehi dari budget 2014 yang akan di bentangkan oleh PM kita hari ini...semoga ada berita gembira buat rakyat Malaysia semuanya...lepas ni adalah suara-suara yang puas hati dan juga yang tidak berpuas hati dengan belanjawan yang akan dibentangkan nanti...jom mari kita dengarkan suara PM kita ni bersuara yer...


8 comments:

  1. assalamualaikum kak,

    lama tak singgah sini setelah 9 bulan sy menghilang dr blogging, hehe

    td petang tgk budjet ni, sampai tetido. lama sgt.

    ReplyDelete
  2. terima je apa keputusannya..

    ReplyDelete
  3. skrg mmg tgh hangat org bncang pasal bnda ni.. pi mana2 pun, sembang pasal bajet 2014 je..

    ReplyDelete
  4. lepas budget dari PM
    dah boleh start personal budget =)

    ReplyDelete
  5. de yg bersyukur, ada juga mrungut.. apa2 pun syukur dgn apa yg ada

    ReplyDelete
  6. lps ni ktminum air kosong je ye.. gula dh dihapuskan subsidi..sobb..sobb

    ReplyDelete
  7. Apa yg pasti lepas ini (april 2014) semua invoice kakak kena add GST 6%. Kalau S'pore 7% Mas. Beli barang pun ada certain kena GST juga. Nasiblah...

    Gula pun dah naik harga.

    ReplyDelete
  8. PM pun tak dapat nak puaskan hati semua pihak. XD

    sila follow blog http://szafky.blogspot.com/ untuk dapatkan shawl custom made yang cantik2. :D

    ReplyDelete