10 September 2013

# blog

Jom Berblogwalking

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jom kekawan nak ikut ! mama nakBW hari ni sebabnya dah lama sangat tak berBW ni...rindu sesangat nak BW ke blog kekawan semua mesti banyak cerita-cerita menarik yang berlaku...okay kita berlari-lari anak dulu yer panaskan badan lepas tu bolehlah berjalan atau berlari...


dah terasa penat juga berblogwalking ni tapi seronok dapat cerita-cerita yang menarik di blog kekawan semua...

25 comments:

  1. salam...jom mama...kita pi sama-sama..hihihi

    ReplyDelete
  2. Selamat ber blogwalkig mama...dah lama tak singgah...terkejar2 saya hihihi

    ReplyDelete
  3. Jemput join segmen yam :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  4. Jom mama!!! hehe.. *tgh xde keje jgak ni.. :P

    ReplyDelete
  5. Blog walking ni kaki tak penat yg penat mata dan tangan hihi...

    ReplyDelete
  6. .jom mama Mas Zull, sy follow mama BW..hehehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Mama

    selamat berblogwaking

    ReplyDelete
  8. hehe.. best sebenarnya blogwalking ni.. dapat baca macam2 story.. :-)

    ReplyDelete
  9. datang rumah saya tak? heheee

    maaf lama x singgah sini..lama juga tak update blog..insyallah lepas nie lebih rajin :)

    ReplyDelete
  10. yeah! da lama tk nmpk mama bw. ngee. cx dtg sini!!! :)

    ReplyDelete
  11. Mmg niat tu ada nak bw, tp x sempat... cuma cuba nak balas kunjungan jerr.... sibuk le menanda kertas trial spm nieh...

    ReplyDelete
  12. selamat berblogwalking mama

    ReplyDelete
  13. jgn lupa ke blog shark mama:)
    24 jam buka.

    ReplyDelete
  14. bestlah dpt blogwalking..hh dh suam kuku..haha

    ReplyDelete
  15. salam mama....sihat ke?
    first time singgah blog mama..
    salam perkenalan ye mama..

    ReplyDelete
  16. Salam Mas zull..

    ummi blogwalking ke sini juga, dari blog Kakzakie.

    ReplyDelete
  17. blogwalking ni memang perlukan masa yang lama.

    ReplyDelete