16 August 2013

# besday blogger

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Buat Blogger PCL

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Lamanya dah tak menjenguk blog mama ni terasa rindu sesangat pulak nak berblogging...dek kerana masa tidak mengizinkan terpaksalah dibiarkan sementara...nak menjenguk blog kekawan pun masih tak berkesempatan...inshaAllah jika ada masa nanti mama akan singgah dan berblogging semula...

Bila buka FB sekejap tadi terpandanglah tarikh lahir seorang teman alam maya yang menyambut tarikh lahirnya hari ini...mohon kemaafan dari mama kerana agak kelewatan hendak mengucapkan selamat hari lahir buat blogger Nazlee (PCL)...

Buat PCL (Nazlee)mama ucapkan selamat ulangtahun kelahiran yer semoga sentiasa dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,sentiasa bahagia selalu disamping isteri tercinta MamaD,anak-anak dan semoga apa jua yang dilakukan akan sentiasa diberkati selalu...amin



12 comments:

  1. Alhamdulillah , t.kasih dengan ingatan tulus serata ucapan besday...khas berentri, buat sy ....dan sahabat maya sekalian. mama Maszull the best !

    ReplyDelete
  2. hepi besday to PCL dan selamat hari raya mama...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir mama Tak Mungkin Benar

    jom exchange list ya

    ReplyDelete
  4. kathy sempat juga wish kat blog PCL..

    ReplyDelete
  5. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  6. ..tmpang wish kat cni la..happy birthday PCL..hehe

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir juga kepada PCL! ^^,

    ReplyDelete
  8. saalm raya....nk exchange bloglist ngan sy bgtau tau :)

    Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete
  9. Selamat harijadi buat PCL gak..

    ReplyDelete
  10. Berikan masa anda 1minit untuk aminkan doa untuk mesir, syria, palestin, iraq, afganistan dan negara2 Islam..

    Ya Allah! Ya Qahhar ! Ya Jabbar ! Ya Muntaqim ! Ya Dzal Jalali wal ikram! Ya Allah! Ya Allah! Ya Allah! bantulah saudara-saudara kami Dr Morsi dan Ikhwanul Muslimin di Mesir dan di semua tempat.

    Ya Allah! bantulah mereka dan janganlah Engkau membantu
    musuh melawan mereka.

    Ya Allah! bantulah mereka dan janganlah Engkau menolong
    musuh melawan mereka.

    Ya Allah! berilah mereka kepakaran membuat senjata untuk
    menghadapi musuh-musuhMu.

    Ya Allah! tepatkanlah bidikan Senjata mereka dan kukuhkanlah kaki-kaki mereka serta berilah taufiq-Mu pada
    setiap langkah mereka.

    Ya Allah! satukanlah barisan mereka dan kumpulkanlah
    segala upaya mereka.

    Ya Allah! jadikanlah jihad mereka di jalan-Mu dan janganlah haramkan pahala jihad mereka atas kami.

    Ya Allah! tolonglah kaum muslimin yang terzhalimi di Mesir dan semua tempat.

    Ya Allah! tolonglah Ikwanul Muslimin dan perbaikilah hubungan mereka.

    Ya Allah! binasakanlah Para Munafiqin Yang Bersongkol dengan Zionis Israel+ Syiah dan Mustakbirin Amerika goncangkanlah dan hancurkan mereka.

    Ya Allah! cerai beraikan barisan mereka dan luluh lantakkan
    kalimat mereka.

    Ya Allah! janganlah Engkau memberikan kedudukan yang baik bagi mereka di muka bumi ini.

    Ya Allah! lemparkanlah rasa takut dalam hati-hati mereka.

    Ya Allah! hitunglah jumlah mereka, bunuhlah mereka dan jangan sisakan seorang pun dari mereka Ya Allah!

    Kasihanilah saudara-saudara kami Ya Allah! Perkenankanlah

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum mama...selamat hari raya untuk mama sekeluarga dan selamat hari lahir untuk PCL

    ReplyDelete