09 June 2013

# cerita grandmama

Cuti hujung Minggu Bersama Keluarga

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....

Apa khabar kekawan?? macam dah terasa lamanya tak update blog mama ni rindu pula nak berBW ke rumah jiran-jiran..sebenarnya mama tak kemana-mana pun hanya bersama family merehatkan diri di rumah dan jenjalan ke Legoland saja...cuma masa dan keadaan saja yang membuatkan mama tak dapat nak mengupdate cerita diblog ini...

biasalah hari-hari di hujung minggu biasanya adalah hari mama bersama family jadi terpaksalah dibiarkan sebentar blog mama ni kesepian tanpa cerita...sudah 2 hari tak berblogging mesti banyak cerita yang menarik di blog kekawan semua dan jika ada kesempatan mama akan menyinggah ke blog kekawan semua nanti...mekacih pada kekawan yang sudi menyinggah ke sini yer..


10 comments:

  1. selamat beristirehat bersama yg tersayang mama mz

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti ya mama...

    ReplyDelete
  3. Salam..Legoland umpama umh kedua mama Maszull yer...bestnyerr!

    ReplyDelete
  4. Bila bersama keluarga mmg susah nak curi masa :)

    ReplyDelete
  5. salam pagi mama,wah seronok mama dapat pergi legoland..sy pun masih belum ada kesempatan ke sana..

    ReplyDelete
  6. best laa mama pegi legoland...

    ReplyDelete
  7. Biasa la tu kan..kdg2 kita sibuk dgn tugas sbgai isteri dan ibu.. dahulukan keluarga..

    ReplyDelete
  8. mama dh bp kali ke legoland..kami xsmpai2 lg..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum mama...
    rupanya mama pun bercuti...hehehe...Kancil pun dah lama ndak update blog...apapun selamat bercuti mama

    ReplyDelete