10 June 2013

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Awisy Dapat Kasut Baru Lagi..

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....
Awisy dapat kasut baru lagi...dah semakin banyak koleksi kasut,baju Awisy dalam almariny tu..senang kata mama Awisy boleh machingkan dengan baju yang Awisy pakai bila keluar jenjalan nanti...kalau nak keluar berjalan pun kasut dengan baju mesti nakkan ada color yang sama...memang betul-betul mengikut perangai mama Awisy ni nanti ! dari kecik dah suka buat koleksi kasut,baju dan hand bag...  


kasut terbaru Awisy...


koleksi kasut-kasut Awisy...


p/s baru la dapat update blog dah petang pun...

5 comments:

  1. wah...kiut!
    byknye kasut budak tu
    sronoknye jd baby..hikhik

    ReplyDelete
  2. amboi..koleksi beliau melebihi BK. awisy kang acik iman nk pinjam boleh

    ReplyDelete
  3. bertuah cucu sorang nih ye mama..

    ReplyDelete
  4. wahhh ni dah macam retis dah awisy ni hehehe..cantik2 pulak tau kasutnyer :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..kecik2 lagi dah bersusun kasut si kecik ni mama...geram aje tengok kasut dia..

    ReplyDelete