Thursday, December 13, 2012

Siapakah Yang Bakal Menang Malam Ni

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Marilah kita saksikan pertandingan bola Piala Suzuki malam ni yer dan kita saksikan siapakah yang bakal memenangi pertandingan malam ini...marilah kita memberi sokongan pada Harimau Malaya kita ini...Malaysia Boleh !!!


                                                             MALAYSIA V THAILAND

p/s doakan pasukan Malaysia menang...

23 comments:

  1. insyallah Mas blh mng..mlm ni tgk kat kota dmnsara with team hot fm..heee

    ReplyDelete
  2. Semoga harimau membaham dengan bergaya... :)

    ReplyDelete
  3. Suspen jugak kan? Go Malaysia Go!...

    ReplyDelete
  4. go go harimau malaya.. semoga malaysia menang..

    ReplyDelete
  5. nak malaysia menang...pertahankan piala tue..

    ReplyDelete
  6. semoga pasukan kita berjaya... chaiyookkk ...

    ReplyDelete
  7. Malaysia!!!Pasti~~~

    ReplyDelete
  8. malam ni dah ready ngan keropok depan TV..pasti!!

    ReplyDelete
  9. Semoga kemenangan milik kita. InsyaAllah

    ReplyDelete
  10. Sdg menonton....semoga ada kejayaan buat HARIMAU MALAYA....

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum mama. Moga Malaysia berjaya ke final.
    Eh, pic kat atas ni sama ngan pic yg ros letak kat entry ros la. Hihi. Ros ambil kat fb...

    ReplyDelete
  12. Selamat menonton perlawanan bola.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  13. takde rezeki harimau melaya...tapi kita kalah bermaruah mama.....

    ReplyDelete
  14. kalah sudah rimau kita.takpela.nak wat camne.bukan rezeki.

    ReplyDelete
  15. sobssssssssssss. takde rezeki tahun ni.

    ReplyDelete