Sunday, November 25, 2012

Tahniah ! Tahniah ! Buat Mas Saari

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamulaikum...

Tahniah ! tahniah ! buat  blogger Mas Saari (mrs.secretary) kerana telah selamat melahirkan seorang baby perempuan pada 24 Nov 2012...bayi itu seberat 3.62kg dan telah dilahirkan pada jam 8.00pagi di Hospital Serdang..

 Suami, Mas ,kakak dan abang pasti gembira menyambut kedatangan ahli baru dalam keluarga... semoga Mas gembira menjalani masa berpantang nanti yer...pada kekawan yang ingin memberi ucap selamat boleh la ke FB Mas Saari dan ke blog Mrs Secretary...


inilah gambar baby girlnya sungguh tembam dan berisi
nama baby girl ni masih belum diberitahu lagi...

abang dan kakak juga gembira mendapat adik baru mereka...
sumber gambar FB Mas Saari


16 comments:

  1. allhamdulilah.. rezeki kurniaan allah

    ReplyDelete
  2. As-Salam... waahhh dapat baby ... lama tak dgr citer Mas ... :) kim salam pada dia ... tahniah tahniah Mas ...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, dh Slmt ye..baby girl plk tu, temtubertambah seronok mereka sekeluarga.Tahniah buat mas saari:) n tanx for sharing d good news Maszull

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Mas Saari...

    Kak Mas, maaf ye Nur tak buat hometuition.. Itupun tusyen di sekolah je (persedian sebelum peperiksaan berlangsung).

    ReplyDelete
  5. salam mama..
    tahniah buat mas saari yer..baby yg comel & montel gitu...:)

    ReplyDelete
  6. comelnya.. besar jugak yer baby ni.. :-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat Mas sekeluarga...comelnya bb

    ReplyDelete
  8. as salam

    tahniah..seronoknya dapat baby girl..anugerah yang tidak ternilai..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat kak blogger tu ye...tembam betoi anak dia...geram je nengokk pipi dia..

    ReplyDelete
  10. jiran baru dtg melawat..salam kenal :)

    alahai bambam bby baru neh..

    ReplyDelete
  11. terima kasih kak atas entri ni..
    bilalah saya nak update kat blog..hu3

    ReplyDelete
  12. berat jugak tu. 3.6kg. patutlah tembam. ;)

    ReplyDelete