Sunday, November 25, 2012

MEGA GIVEAWAY DARI WWW.YANAYASSIN.COM

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Bila mama masuk blog Hazwan Hairy tadi terpandanglah mama n3 giveaway yang HH join ini agak menarik sekali pada mama...oleh itu terpanggil oleh hati mama ingin menjoinkan diri dalam segmen dari blogger femes YanaYassin ini..


Jom la kekawan kita join giveaway dari blogger femes YanaYassin ini...banyak hadiah-hadiah yang di tawarkan pi jengah blog YanaYassin dan lihatlah ramai yang jadi sponsor giveaway ini jom kekawan kita reramai serbu blog beliau dan pada yang nak join tu klik sini yer...

Pengalaman manis ketika berblogging ini pada mama ada la sikit tapi biarlah mama pendekkan jer la yer...pengalaman manisnya mama dapat mengenali ramai kekawan kat alam maya ni mereka sentiasa datang menjengah dan meninggalkan komen di blog mama...

paling seronoknya bila dapat bertemu teman-teman blogger di alam maya ini di alam nyata..memang seronoknya rasanya dapat berjumpa secara nyata,dapat beramah mesra dan dapat mengetahui bahawa blogger-blogger di alam maya ni sememangnya ramah dan sporting...kenangan yang masam tu rasanya kurang kot jadi x payah la mama cerita kat sini kalau dah x ada jalan ceritanya yang masam tu yer...

okay mama nak tag 3 orang kawan alam maya ini yer...
2-Wie


9 comments:

  1. eh mama join jga lah..klo x nak taq org tp terlupa terus publish..hehehe....gudluck mama :-)

    ReplyDelete
  2. semuga nabil berjaya menjadi bapa yang cemerlang

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mama :)) Thanks ae utk jemputan ni ;)

    Insya Allah Zam join ~~

    ReplyDelete
  4. thanks mama kerana tagged remy....
    InsyaAllah...akan diusahakn nanti.....

    ReplyDelete
  5. assalamu'alaikum.. mama.. terima kasih tag Wie..

    ReplyDelete
  6. remy dah join.....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/11/mega-giveaway-dari-wwwyanayassincom.html

    ReplyDelete