Monday, November 19, 2012

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Pertama Along !!!

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...




Hari ini adalah hari ulangtahun perkahwinan anak mama yang pertama
 19 Nov 2011 -19 Nov 2012..
Klik sini untuk ke blog beliau...di sini mama ingin mendoakan semoga along dan Mie akan sentiasa berbahagia melayari alam rumahtangga..

moga sentiasa gembira selalu hidup bersama-sama lebih-lebih lagi sekarang ini kerana sudah ada seorang ahli keluarga yang baru iaitu cucu mama yang comel tu....semoga kalian berdua akan sentiasa berbahagia bersama selama-lamanya dan akan sentiasa dipanjangkan jodoh kekal hingga hujung nyawa yer... 



gambar family anak mama dalam masa berpantang tempohari semoga dengan kehadiran Muhammad Darwisy Zulkarnain 
akan lebih mengeratkan lagi hubungan kamu berdua yer 
dan jaga Awisy cucu mama tu elok2 tau...



gambar terbaru mereka sekeluarga..Awisy dah berusia 2 bulan...


16 comments:

  1. Happy anniversary Along. Semoga rumahtangga kalian sentiasa dalam rahmat dan kasih Ilahi. :)

    ReplyDelete
  2. wah..mama..baru setahun dah nampak perbezaan kan anak mama dan menantu :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk Along..comel cucu mama..semoga dia jadi anak yg soleh.

    ReplyDelete
  4. hepy eniberseri wat along..smuge mrk kekal bhgia hingga syurga

    ReplyDelete
  5. selamat ulangtahun juga..semoga berkekalan n berbahagia selalu..aminnn

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun utk ank aka.. :-)

    moga kekal hgga ke syurga :-)

    ReplyDelete
  7. moga anak mama, suami n anaknya kekal bahagia selamanya..amin :)

    ReplyDelete
  8. wahh.. sama lah muka mama dgn along.. hehhee

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun perkahwinan yg pertama..... remy doakan kebahagian dan rezeki yg berpanjangan....

    ReplyDelete
  10. Happy Anniversary..
    semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke Jannah :)

    ReplyDelete
  11. dah bsr ye anak mama.. dah dpt cucu pun.. hehe. sy doakan semoga mama happy selalu dismping family tersayang :)

    ReplyDelete
  12. slmt ulangtahun kawen buat anak mama. nnt tahun kedue, dpt adek awisy pulak. hee.

    ReplyDelete