Saturday, April 21, 2012

Pening !!! Page Blog Pula Bertukar Yang Baru....

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua....
Pening !! Pening kepala ni blurr jadinya !! buka2 je dah berwajah baru page blog mama ni...alamak terpaksalah mama belajar lagi benda-benda baru kat blog ni....kena buka satu persatu page baru blog ni dan kena belajar lagi semula semuanya....

macam mana blog kekawan mama semua dah berubah ke page yang baru atau masih gunakan yang lama lagi..??pada kekawan yang dah bertukar pada page yang baru tolong bagi tahu mama yer sebab kalau ada masalah atau sesuatu yang mama kurang faham nanti,bolehlah mama jadikan tempat rujukan...

inilah page baru blog mama yang buat kepala jadi pening...


 inilah page yang mama nak cari tadi x jumpa2....

p/s kena lebihkan belajar lagi ni...

16 comments:

  1. senang je nk tukar ke dahsboard lama.. mama tgok tuto ni.. x sampai seminit boleh ubah balik ^_^

    http://www.lyssasecret.com/2012/01/tutorial-cara-menukar-dashboard-baru-ke.html

    ReplyDelete
  2. sy punya masih interface lama...nanti mesti akan bertukar jugak...mmg kena godek2 la nanti...hee~

    ReplyDelete
  3. tukar aje pada yang lama..yang ni pening aje...heeee

    ReplyDelete
  4. salam mama, sy pun masih lagi tak tukar pge yg baru sbb masih belum biasa lagi. kalau mama nk tukar pada page yg lama, dekat sebelah kanan tu mama nampak mcm roda bergigi, mama klik dekat situ dan ambil older blogger interface.

    ReplyDelete
  5. nak tukar ke old blogger interface?? ikut tutorial nih

    http://haziatiatiey.blogspot.com/2012/04/tutorial-tukar-new-blogger-interface-ke.html

    ReplyDelete
  6. salam mama....masih boleh bertukar ke old interface....tekan blogger options mcm roda 2,klik kt old blogger interface.tp yg baru ni pun best jugak..:)

    ReplyDelete
  7. errr.. kita tak pun???@_@

    mama mesti ada special invitation ni.. tehehehehe. =)

    ReplyDelete
  8. tapi leh tukar balik interface lama kalau nak.serabut la yang baru ni.pening pale.tak bese lagi kan.

    ReplyDelete
  9. godeh2 jek...
    along pun naik pening tengok yang baru ni...huhuhu

    ReplyDelete
  10. zie tak suka sebab bertambah berserabut.. dulu punya lagi ok..

    ReplyDelete
  11. Nisa tukr balek ke yg lama mama,pening yg baru ni..

    ReplyDelete
  12. salam mama, boleh baca entri ni :

    http://sun3tpini.blogspot.com/2012/04/old-blogger-interface.html

    ReplyDelete
  13. boleh tukar kepada lama balik..
    klik bintang sebelah bahasa tu pastu pilih old blogger interface kalo tak silap la..

    ReplyDelete
  14. slow2 nanti boleh jatuh cinta dgn yg baru ni :)

    ReplyDelete
  15. hehehehe
    sameeeeee,
    ni sbb dh lame x buka belog
    sakli buka dh baru
    haru jugak la nak mahamnye
    hehehehee

    ReplyDelete
  16. hehe. poning den menengoknye. nak tukar yg lame jugak lah. ;)

    ReplyDelete