Tuesday, March 27, 2012

Follower Mama Yang Ke 1666...


SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua....
Wah dah lama juga mama tak buat n3 review follower mama yang terkini...terimakasih pada semua yang sudi singgah ke sini dan juga sudi jadi follower di blog mama yang tidak seberapa ini....

Hari ini mama nak review follower mama yang ke 1666 tapi mama minta maaf sebab tidak dapat meletakkan link blog beliau ...follower mama kali ini adalah seorang perempuan bernama Nurul Akmal ...maaf yer Nurul Akmal mama tidak dapat  berbuat apa-apa sebab mama tidak ada link blog Nurul jika Nurul singgah ke blog mama tolong bagi tahu mama ye...


8 comments:

  1. cantiknyer nombor tuh.Ym mmg in loveeee ngan no.6.hehehe...

    ReplyDelete
  2. lupa nak login kot tu..hehe..

    ReplyDelete
  3. oooo...nurul ke.nah dia nye blog link.hehehe

    http://ciknurulsiezuka.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. tulah masalahnya , kalau ada link kan bagus...mgkn dia tak tahu/tak perasan agaknya , mama kena bg tutorial link yg boleh membantu dorang.

    ReplyDelete
  5. tahniah kak... makin bertambah follower!

    ReplyDelete
  6. tahniah mama..makin ramai follower blog ni...hee~

    ReplyDelete