Friday, February 03, 2012

Gambar-Gambar Yang Lucu Dan Menarik Hati

SALAM 1 MALAYSIA



Assalamualaikum kengkawan...
Jom kita tengok gambar-gambar yang lucu dan mencuit hati ini ! mama perolehi dari sumber ini...










p/s menarik dan menggelikan hati tak???

27 comments:

  1. assalamualaikum wbt......mama,

    terima kasih sudi share ngn sr...

    mcm2 ragam dapat dikongsi hal yg pelik2 berlaku di negara orang...

    :)

    ReplyDelete
  2. @sekamar rindu

    waalaikumusalam SR...mekacih yer izinkn mama share gambarnya...:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mama

    jauh perjalanan
    luas pengalaman

    ReplyDelete
  4. @atuk

    waalaikumusalam atuk...betul apa yg atuk ckpkn...:)

    ReplyDelete
  5. baru tengok benda sama kat blog lain tadi.hehehe

    ReplyDelete
  6. lembu pun pandai cari 'tempat parking' kan..hehehe :)

    ReplyDelete
  7. @aReLaN

    mekacih dtg lawat n tengok gambo lg yer...:)

    ReplyDelete
  8. Bhahahaha... Cerdik sungguh yang kunci basikal tu

    ReplyDelete
  9. kelakar ler mama..anyway puteri2 mama tiga2 kembar eh??muka semua sama:)

    ReplyDelete
  10. peerghh.. gambar mamat technician kat wayar tu memang sure tak de kat malaysia...

    ReplyDelete
  11. nasib baik bukan kat malaysia ni kan mama...hee~ lawak2...(^^,)

    ReplyDelete
  12. sadis gila polis negara dorg...hehehe

    ReplyDelete
  13. haha...kancil pun tergelak tengok gambar2 nie...nice mama

    ReplyDelete
  14. @AIRA

    yer kelakar...x ada la mereka lain2 umur...:)

    ReplyDelete
  15. hoho.. kiri tak buleh, kanan pun tak buleh.. Mujur dia tak letak sign up.. naik ke langit jelah.. heee...

    Gambor yang klakar2x..

    ReplyDelete
  16. ahahaha.. memang kelakar la mama... kadang2 nampak mcm kreatif kan

    ReplyDelete