Friday, January 20, 2012

Kisah Cinta Anda Akan Di Kongsikan Di Kaca TV...

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua...
Di sini mama copy pastekan apa yang tercatat di blog blogger KAMIHIDUP dan pada sesiapa yang ingin mengetahui apa rancangan kisah cinta ini baca dengan teliti n3 di bawah dan pada yang ingin mencuba nasib untuk memasuki rancangan ini e-mailkan dan terus klik blog ini

KAMI ada satu hebahan tentang pencarian kisah cinta anda bersama pasangan anda yang akan dimasukkan ke dalam salah sebuah rancangan popular di Malaysia.

Anda akan di 'interview' tentang kisah cinta anda, dan kisah cinta anda mestilah menarik dan unik. KAMI tidak dapat memaklumkan nama rancangan atas dasar privacy, tapi kalau anda tahu, mesti ramai yang nak cuba.

Terbuka kepada semua pembaca, kedua dua pasangan akan di interview dan sanggup meluangkan masa untuk di interview. KAMI akan serahkan no contact anda terus kepada penerbit rancangan. Beliau akan menghubungi anda.

KàMI akan menjaga privacy contact anda dan tidak akan menyebarkannya. Sesiapa yang berminat boleh menghantarkan nama dan no contact ke email :

hidupkami@gmail.com

Mana tahu kisah cinta anda akan menjadi tontonan rakyat Malaysia ye dak? Anda boleh copy entri ini dan bantu KAMI mencari pasangan yang bertuah itu. Terbuka kepada semua pasangan, tidak kira yang bercouple, bertunang, ataupun bernikah, janji kisah cinta anda dan pasangan anda menarik dan unik.

Selamat mencuba.



24 comments:

  1. alorr, br putus cinta..xdpt la nk share.. :(

    ReplyDelete
  2. aaa..suke2..tapi incek tunang tak suke bnde2 gni..haha....

    ReplyDelete
  3. mcm best jer..teringin lak nak join ..hehehe..mama tak teringin ka nak kongsi kisah pcintaan mama???

    ReplyDelete
  4. salam Mas, kira gud info nih..
    tapi pcl n mamadiana takda kisah yg menarik ttg cinta nk dokongsikan..haha, malu eh !

    (terima kasih ucap selamat utk blog PCL sempena ulangtahun ke2 )

    ReplyDelete
  5. Menarik jg ni.. Mas ( nk panggil kak takut sama umur..hehe) dah join ke?
    Nak tu mmg nak, tapi rasa seganlah..huhu

    ReplyDelete
  6. uish...macam2 skang ni rancangan ada kat tv.tapi diri ini sungguh tak melayan rancangan2 macam tu.heheheh

    ReplyDelete
  7. Nama dirahsiakan ek? Haa.. boleh la.. Nak share. Padahal tak le manarik pun kisah cinta saya. Hehehe...

    ReplyDelete
  8. xde kisah cinte

    xmo nk hebahkan kalau ade pon hehe

    ReplyDelete
  9. kisah cinta blogger boleh ke? hahaha

    ReplyDelete
  10. macam menarik ja..nk try join lah (:

    ReplyDelete
  11. @kis

    biarlah org2 muda yg masuk mama org lama dah...:)

    ReplyDelete
  12. @ariana

    mekkacih yer...panggil je apa2 mas x kisah...:)

    ReplyDelete
  13. @aReLaN

    x suka x apa bagi pada yg layan jer...:)

    ReplyDelete
  14. @LydSunshine

    cubalah masuk kalau rasa menarik...:)

    ReplyDelete
  15. @Sunah Sakura

    boleh sunah x kira cinta kepada siapa...:)

    ReplyDelete