Tuesday, January 17, 2012

Follower Mama Yang Ke 1444

SALAM 1MALAYSIA

Assalamualaikum ....

Hari ni mama nak review follower mama yang ke 1444 tapi sayangnya mama tidak dapat nak menjejaki blog follower mama ini sebab tiada link blog beliau...mama mohon maaf pada tuan empunyer blog ini yer sebab mama tidak dapat nak reviewkan blog beliau.. mama hanya tahu namanya adalah Sueha Nasueha saja pada Sueha kalau terbaca n3 mama ni tolong tinggalkan link sebab mama hendak meletakkan link Sueha di blog mama ini...

19 comments:

  1. Assalamualaikum mama,

    wah..dah meningkat lagi follower mama...tahniah mama daripada Kancil.

    sayangkan kalau tiada link..susah kita nak terjah mereka

    ReplyDelete
  2. tahniah mama, dah ramai follower mama yer dari 600 sampai seribu lebih sekarang...

    ReplyDelete
  3. review follower yang ke-1146 lah..hoho

    ReplyDelete
  4. yaa..letak laa link..kaklimah nk g terjah ni :P

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. semakin bertambah.,.. Tahniah..
    Sayang pula tak dapat review blog dia kan?? muge2x dia jenguk lagi blog mama ni..=D

    ReplyDelete
  6. @Kancil 8349

    waalaikumusaalam kancil...mekacih yer betul tu susah semuanya nak terjah...:)

    ReplyDelete
  7. @Kancil 8349

    waalaikumusaalam kancil...mekacih yer betul tu susah semuanya nak terjah...:)

    ReplyDelete
  8. @Tea

    mekacih Tea...malunya mama...:)hehehehe..

    ReplyDelete
  9. @KaK LimAh Si SupiR

    betul tu kalau ada link senang terjah kan...:)

    ReplyDelete
  10. @Cik Sara

    mekacih sara...betul tu moga2 die dtg blog mama lg...:)

    ReplyDelete